More Than This - Del 20

Senaste:
Louis's perspektiv; 
- He's right. For everyone's best, don't go on twitter a while. Sa Louis och jag nickade. Sen log jag inombords åt hur  fina och stöttande människor jag har runt mig. Alla fem var så trevliga. Dom är svärmorsdrömmar allihopa, synd bara att Harry och mamma aldrig han träffa varandra. Hon hade verkligen gillat honom. Det vet jag. 


Veckorna gick och Kevin hade inte försökt få tag på Caroline, vilket jag är glad för. Han förtjänar inte att ha någon så underbar person som henne i sin närvaro. Det var torsdag kväll och imorgon bitti skulle vi hem till Homles Chapel. Eftersom jag är lyckligt lottad och har världens bästa team och de fyra bästa kollegorna man kan tänka sig så fick jag ledigt fredagen. Paul är som våran pappa och han är alltid den vi vänder oss till om något är jobbigt eller har hänt och därför visste han precis varför jag ville hem och gick utan protest med på att låta mig åka. 
- Are you ready to meet my family? Mom and Gemma are so, so kind, they will like you. Sa jag och satte mig på sängkanten bredvid en väldigt fundersam flickvän. 
- I miss my mom. Sa hon och kollade rakt in i väggen. Då slog det mig att jag visste väldigt lite om hennes familj. Det enda jag vet är att hon har en syster i New York och att hennes mamma har gått bort. Mer visste jag inte, och det kan ju bero på att hon faktiskt inte velat prata om det även om det kanske är bra att prata om det ibland. 
- Do you want to talk about it? Frågade jag och hon skakade på huvudet och när jag kollade på henne såg jag hur hon satt och försökte blinka bort tårarna. 
- I don't want to show me weak. Sa hon och kollade bort ifrån mig.
- You're not weak if you cry, it's okay to cry. I would rather to see you cry out your feelings instead of keeping them inside. Cry in my arms, I don't love you less because of that. Sa jag och la båda armarna om henne. Hon skakade på huvudet och jag kände hur hon spände sig. Jag suckade och strök henne över ryggen och till slut släpte hon tårarna. Även om det inte var roligt att se henne gråta så kändes det bra att hon grät ut i min famn. Det är där hon ska vara när saker är jobbigt. Vi satt så en stund innan jag frågade om vi skulle borsta tänderna och gå och lägga oss och det blev mitt förslag som blev vår nästa sysselsättning. När vi var klara och låg i säng kändes det faktiskt bra, att få komma hem och vara barn för en helg ska bli så skönt. Med ett leende inombords vände jag  mig mot Caroline som inte såg lika glad ut. 


- Can I ask you maybe a little delicate thing? What does your father now? Frågade Harry och jag stelnade till. Pappa, den idioten som jag inte pratat med eller om på flera år. Den barndom han har gett mig är ingen värd.
- Talking about him would be foolish. Sa jag i hård ton och hörde hur Harry suckade.
- Ey, I think you might do well to talk about it. Please. Sa han brtydligt mjukare än hur jag just tilltalat honom. 
 
~ FLASHBACK ~
Det var fredag kväll för 9 år sen. Thea var 12 år och jag var 10 år. Mamma skulle ut med några av hennes kompisar. Jag, Thea och pappa skulle ha ett sånt där trevligt fredagmys. Jag minns den kvällen så väl. Hur pappa poppade popcorn, hur han pratade glatt om att han hade hyrt en film och hur han mycket nöjd satte igång filmen. Men både jag och Thea förstod snabbt att det inte var någon vanlig tecknad film som alla barn skulle ha älskat. 
- Dad, is this the right movie? Frågade Thea och pappa hällde upp ett glas vin till sig själv samtidigt som han nickade. Vi suckade och kollade på videon och det var en film från våran barndom. Det började på BB när mamma skulle föda mig. Jag hade just kommit till världen och pappa tog emot mig med ett leende men det leende försvann snabbt. 
- Fuck, it's a girl. She's ugly. Sa pappa i filmen och gav tillbaka mig till mamma och sen var den biten slut. Jag minns hur Thea kollade på pappa som bara satt där i soffan med sitt vin och en faska med något genomskinligt i. Filmen fortsatte och det var bara jag och pappa på filmen. Mamma var inte med och Thea kunde man höra i bakgrunden lite nu och då, det var hon som stod bakom kameran. Pappa hade tvingat henne till att filma. Hur vet jag inte och är inte säker på att jag vill veta heller. Nästa bit av filmen var ett tillfälle när pappa skulle byta blöja på mig. Jag visste inte hur man bytte blöjor då men jag visste att pappa gjorde fel för att tog bara av den gamla blöjan innan han satte på den nya och så höll filmen på. Det var bara jag och pappa och pappa sa eller gjorde bara saker som inte vad bra för mig, Han sa hela tiden att han hatade mig, aldrig några bra ord till mig på hela filmen.
 
Helt plötsligt hoppade filmen från att jag var två eller tre till att jag var åtta och det var en film på när pappa skulle läsa godnatt saga för mig. Men plötligt slutade han läsa och vände mig mot mig. Hans stora hand rörde sig sakta på min lilla mage och ner mot mitt underliv och inte nog med det han börjde sig framåt och pussade mig på munnen och när jag sen var naken så slutade filmen. Jag blev äcklad när jag såg det och jag minns hur både jag och Thea kollade på pappa som bara blivit mer och mer konstig. Jag minns hur Thea viskade till mig att pappa var full. Då var jag tio år och visste inte riktigt vad det innebar. 
- Dad, the movie is ended. Minns jag att Thea sa. Pappa log hånfullt mot oss både innan han kom mot mig. 
- I would love you if you were a boy. Minns jag att pappa sa och sen drog han in mig i hans famn och började pussa mig över halsen. Jag minns hur Thea skrek och pappa bara skrek "shut up" till hennes. Jag minns den obahegliga känslan av att ha pappas stora händer på min lilla kropp. Hur som så somnade både jag och Thea till slut den kvällen. När mamma senare på natten kom hem var vi ensamma och hon väckte oss och frågade varför jag var helt naken. Vi berättade för henne om filmen som pappa hade visat oss och mamma kollade på den fast då var den längre än när vi såg den. Pappa ade lagt till en egen del innan han lämnat oss. 
 
"I can't handle that fucking kid any more. She is ten years and soon she will start to get breast and all that, good  for me if I'm going to continue enjoying with her, but I wanted a son and didn't get it. I'm not taking responsibility over Caroline more." I det klippet pratade pappa sluddrigt och jag minns hur arg mamma blev. Hon sa att han aldrig skulle få vara med oss igen och så blev det. Efter åtta år med ständig hat och sexuellaövergrepp från pappa så kastade mamma ut honom. Jag minns hur ledsen mamma var för att hon inte lagt märke till hans beteende före på såg filmen. Han hade lyckats dölja det bra och jag som barn vågade inte säga något till mamma om det.
~ FLASHBACK END ~ 
 
Det var alltså nio år sen jag såg min pappa sist, och helt ärligt så saknade jag honom inte. Visst jag har saknat en pappa, men inte honom. Jag såg hur Harry låg och kollade på mig. Han väntade förmodligen på ett svar. Jag kände hur tårarna och ilskan inom mig växte. Det pappa gjorde mot mig ska ingen behöva gå igenom, men att ha Harry vid min sida gör allt lättare.  Han är sjukt fin som person, han är min och han är verkligen speciell. Bara sättet han rör mig på är för bra för att vara sant, för ingen har någonsin gjort det av kärlek, eller jo Harry har. Men det tog ett tag innan han fick röra mig också om man inte räknar det vårat första fylloligg, vilket ingen av oss gör. 
Eh, are you going to say something? Frågade Harry lite osäkert och jag suckade.
- Eh, sorry..my dad is a idiot. Sa jag snabbt och började sakta men säkert berätta för Harry om den kvällen då pappa var ensam med oss, jag berättade om filmerna och allt. Jag såg hur tagen Harry blev av det jag sa. 
 
Jag lyssnade noga på det otroligt hemska som Caroline berättade. Det fick mig också att förstå varför hon hade så svårt att släppa in mig tätt intill sig. Helt ärligt så visste jag inte riktigt vad jag borde säga efter ett få veta något sånt. Jag som tyckte att det var jobbigt när mina föräldrar skillde sig, men skillnaden är bara att jag har pappas nummer och kan ringa om jag vill, fast det är sällan jag pratar med honom. Kanske för att jag blev känd och det är mamma och Gemma som alltid stöttat mig i det. De är dom jag träffar när jag är hemma. Men känner inget agg mot honom. Kontakten at bara runnit ut i sanden på senaste tiden. 
- You haven't met your dad since then? Frågade jag och Caroline suckade. Nu hade hon slutat gråta och var bara alldeles skakis av det hela. Villket jag kan förstå. Jag höll om henne hårt, för att hon skulle känna sig trygg.
- No. I don't think he lives in England, he probaly moved. Sa hon och jag suckade och frågade om henne mamma och syster. Trots att jag kanske borde ha låtit bli att fråga mer så gick det inte, jag ville veta. 
- My sister moved because of love and the mother died, as you know and it was of cancer. And..yeah..when she died I had met you and you have been a incredible person to be with. Please don't leave me. Sa Caroline och flyttade närmare mig. Jag tänkte fråga om hennes mormor och morfar levde men insåg att fler frågor inte var så lämpligt nu, istället så drog jag in hennes i en kram och sa att jag inte skulle lämna henne. Hon är ju det finaste jag har och även om hon har haft det tufft och är osäker i sig själv så är det något med henne som gör att jag bara vill hålla om henne hela tiden och de blev så den natten. Hon somnade i min famn och vaknade i min famn. Nu var det dags att åka hem till min familj och det är stunder som nu jag kan uppsakatta dom ännu mer och att Robin funkade så bra med mig och Gemma. Jag bör vara och är faktiskt vldigt glad över mitt liv. Fyra bästa vänner och underbara bröder, världens finaste familj och den bästa flickvännen jag någonsin kan tänka mig. Mot Homles Chapel, hem ljuva hem. 

Personbeskrivningar är inte min starkaste sida, men då jag fick frågan om "vem är hon? vi vet inget m henne" så kände jag att det var dags att lära känna Caroline. Hoppas ni gillade delen som av misstag blev väldigt lång. Orkade ni läsa hela? Var så inne i skrivandet att jag glömde bort längden, haha.
Hur som, ni vet ju hur glad jag blir av era kommentarer så lämna gärna en till denna del också! Kram!

More Than This - Del 19

Senaste:
Harry's perspektiv:
Jag lämnade rummet och gick till köket för att äta något. När jag  hade gjort mina mackor så gick jag och kollade till Caroline innan jag satte mig för att äta dom och hon sov så sött enda fram tidd middagsdags. Vi åt middag tillsammans och även denna kväll blev väldigt lugn, inte tråkigt lugn, utan härligt lugn. Imorgon var det jobbet som gällde och jag hade faktiskt tänkt ta med mig Caroline eftersom killarna måste få veta varför jag inte var där idag, men jag vill att deet ska bli hennes ord så att det känns bra för henne. Att jag skulle säga det utan henne skulle kännas lite som att gå bakom hennes rygg och det är något jag aldrig skulle göra.


Den morgonen vaknade jag och var väldigt pigg. Kanske för att jag sov 4 timmar innan middagen igår och trots det somnade vid halv tio, jag vände mig mot klockan och den var faktiskt halv tio. Det är sällan jag sover 12 timmar på en natt. Jag vände mig om igen fast åt andra håller och på den sidan av sängen låt en lapp.

Goodmoring sweetheart. 
Hope you slept well and omg how long you slept. I can't even remeber when list time I did that. But anyways. I'm at work and will be home in a few hours. Just feel like you are home and take what you want. I didn't want to wake you so me and the boys will came to my place when we are done for today. xx //Harry
.
 
Jag hade helt glömt bort att jag skulle följa med Harry till jobbet idag. Fast å andra sidan så känns det bra att vara hemma. Jag sträckte lite på mig innan jag tog fram mobilen och loggade in på twitter. Där kan jag säga att det hade hänt väldigt mycket men det mesta var vara frågor som "Are you and Harry daiting?" "Are you the Caroline Harry talked about?" och så var det än som tweet som fick mig att stanna till bland alla, tweeten löd: No, she can't be Harry's girlfriend. I saw her coming out of the department where they do abortions + she is not even pretty, even Taylor Swift is better for Harry. och efter den tweeten var det bara massa tweets om hur dålig Taylor var för Harry och hur dålig inte jag var då. Jag suckade och beslutade sig för att avsluta allt genom att skriva en tweet.
 
@CarolineOnlyCaroline
I'm not dating Harry, have never done and will never do so you can be completely calm.
 
Jag stängde ner telefonen och suckade åt mitt användarnamn, jag skaffade min twitter för länge sen och kom då inte på något bättre namn. Efter det låg jag bara kvar i sängen. Jag kände verkligen inte för att göra något. 
 

Jag, Louis och Liam satt i studion och skrev på en låt som vi valt att kalla Right now medan Niall och Zayn hade gått för att köpa den efterlängtade lunchen. Liam och Louis satt och mumlade upp några textrader som vi kanske kunde ha i låten medan jag skrev ner alla förslag som de sa. Plötsligt ringde mig mobil som låg på bordet. 
- Answer it. Sa jag då jag hade full fokus på att skriva. 
- Liam, on Harry's phone. Sa han och blev tyst innan han sa till "Oh, hello Anne, yes he is, want to talk with him?" Jag kollade på Liam och tog tveksam emot telefonen. Mamma brukar aldrig ringa mig och speciellt inte på dagarna för då vet hon att vi jobbar.
- Hi mom, what's up? Sa jag samtidigt som jag la ifrån mig pennan. Mamma frågade hur jag mådde.  
- Eh, I'm fine. Has something happen? I mean, you don't usually call during the day. Sa jag fundersamt och  mamma höll med om det innan hon sen frågade om det hade hänt något mellan mig och Caroline och på riktigt så trodde jag att jag skulle få en hjärtattack. Hur visste mamma om det med aborten, fast som tur var så handlade det inte alls om det. 
- No, or yes but we can take it when I get home. It's not really important. Sa jag osäkert.
- I had just hoped to meet her. Sa mamma lite dysstert och jag förstod ingenting.
- Yes? Why wouldn't you meet her? Frågade jag och mamma frågade om vi hade gjort slut. Lite smått förvirrad svarade jag att vi inte hade gjort slut och att den där tweeten mamma hade läst var fel. Jag gjorde klart för henne att hon kunde vara lugn och att vi skulle komma hem så fort jag fick tid. Vi la på och just då kom Zayn och Niall tillbaka med lunchen som vi åt och sen jobbade vi vidare med albumet. 
 
Harry hade sagt att alla skulle till han efter jobbet och det gick vi med nöje då vi inte varit tillsammans allihopa på ett tag. Jag låste upp Harry's lägenhet och in, Harry gick in efter mig och ropade "hallå" men fick inget svar.
- Isn't she home? Frågade Niall och tog av sig skorna. 
- She should be home. Sa Harry och gick in i vardagsrummet och jag  gick efter honom och då fick vi också svaret på varför Caroline inte svarade när vi ropade hallå. Caroline låg på soffan och sov. Harry log och skuckade. 
- It's crazy how much she can sleep. Sa Harry och berättade hur mycket hon hade sovit de senaste dygnet och precis som Harry sa, det är sjukt. Jag log och gick försöktigt fram för att väcka henne. Jag skakade henne lite lätt och hon öppnade långsamt ögonen men när hon fick syn på mig satte hon sig hastisgt upp och skrek.
- No, Harry...Skrek hon och Harry var snabbt där och hon reste sig från soffan och  kramade om honom.
- Calm down sweetheart. I'm here and it's just Louis. Sa Harry och gungade henne fram och tillbaka en stund. Jag bad om ursäkt för att jag skrämde henne. Harry frågade hur länge hon hade sovit och hon visste inte riktigt själv men kanske 3 timmar. Det var inte så värst länge. Harry reste sig upp för att hämta något i köket medan vi andra satt kvar och tog det lugnt.
 
Efter en stund satte sig Harry bredvid Caroline igen och frågade henne om det var dags att berätta. Hon suckade och tvekade innan hon började berätta, visst det var lite hackigt men det gick att förstå vad on sa. 
- As you know, Louis..I told you that I thought I was pregnant and..yeah, I was that. Sa hon och jag nickade bara eftersom jag i stort sätt redan visste. Men de andra däremot, de såg väldigt chockade ut fast de sa inget. 
- And yesterday we was at hospital to had an abortion, I didn't want the baby. Sa Caroline.
- And you Harry, you didn't want keep the baby? Frågade Niall lite försiktigt och Caroline kollade på Harry antgligen för att hon tyckte att han skulle säga något.
- No, not really. Sa Harry lite osäkert och att se Harry osäker är inte varje dag. Caroline skakade på huvudet och sa att Harry inte var pappan till barnet vilket fick Liam att säga något, han frågade vem som var pappan. Harry svarade att det var Kevin, hand som våldtog henne och  även om jag visste att detta så tog det väldigt hårt att höra. 
- It's sick. It was the last thing you need in your relationship, I have to give you credit for how strong you are together and I really hope that the peace remains now. Sa jag och de andra killarna nickade instämmande.
- At least until you have gone out with that you are a couple. Sa Liam och suckade eftersom han just tagit Sophia igenom fansens hat även om Sophia fortfarande för mycket mer hat än både Perrie och Eleanor så är det detydligt mindre än vad det var först. De första veckorna i deras förhållande var inte heller så lätt och nog hade Liam rätt. Harry kommer inte kunna hålla det hemligt för fansen så länge till och  även jag vet vilket jobb som väntar för Harry eftersom jag har fått ta Eleanor genom allt hat. Perrie och Zayn har blivit mest accepterat och varför vet jag inte riktikt. 

Harry frågade om jag ver redo att bli känd över hela världen. Egentligen inte men det var väl lika bra att få det bort gjort. Jag suckade vilket killarna la märke till och jag  fick ett medlidande blick från dem alla, eller inte Harry. han var så inne i sin mobil. Några sekunder senare plingade allas mobiler till och en tweet frn Harry kom upp. 
 
@Harry_Styles
All our fans, you should know something. I'm in love, She is wonderful and deserves no hate. If you love me so accept that @CarolineOnlyCaroline is mine. I'm so happy. Love you and hope to see you soon. xx

@Louis_Tomlinson
@Harry_Styles @CarolineOnlyCaroline I will always ship Haroline. Take care of each other, haha!!
@NiallOfficial
@Louis_Tomlinson @Harry_Styles @CarolineOnlyCaroline very funny tommo. But he's right and I totally agree with him. And all fans remenber: No hate, if you really love him, let him and Caroline be Happy. And don't foget, even if we ave girlfriends...we still love YOU. 
 
Jag log åt både Louis och Niall's tweets. Dom ska alltid vara så roliga. Zayn suckade och sa att han inte orkade skriva något på twitter och helt ärligt, det behöver han inte heller. Jag vet ju att han stöttar Harry i allt, precis som de andra. Harry drog in mig i en kram och log. 
- Everything will be fine and next weekend we are going home to Homles Chapel to meet my mom and Gemma. Sa Harry och pussade mig i pannan. Jag log och nickade lätt som svar. Den kvällen spelade vi FIFA och umgicks. Senare på kvällen gjorde jag det missataget att kolla Twitter. Harry suckade och tog min mobil.
- I told you to don't go on twitter, it just makes you hurt. Sa Harry och la armen om mig.
- He's right. For everyone's best, don't go on twitter a while. Sa Louis och jag nickade. Sen log jag inombords åt hur  fina och stöttande människor jag har runt mig. Alla fem var så trevliga. Dom är svärmorsdrömmar allihopa, synd bara att Harry och mamma aldrig han träffa varandra. Hon hade verkligen gillat honom. Det vet jag. 
Oj, vilken mindre bra del men fantasin tog slut i slutet. Vad tyckte ni?:D Kommentera, så jag vet!:D 

More Than This - Del 18

Senaste:
Harry's perspektiv; 
- Sorry..but I need some air and space. See you soon, love you. Sa jag och reste mig från soffan och lämnade lägenheten. Hur fel det än vad att lämna henne ensam nu så var det bäst för mig, att få lite tid ensam en stund. Jag gick till studion för där visste jag att jag fick vara ensam utan fans och tystnaden som fann där var i nuläget underbart. Detta var svårt för mig också och jag kan inte alltid vara stark..även .om jag mer än gärna velat.


Harry lämnade mig en stund när jag  berättade det och jag förstår honom till hundratio procent. Jag hade nog också gått för att få egen tid om jag vore han. Nu jag satt där i soffan och önskade att aborten skulle gå bra och att jag och Harry kan få en lugnare tillvaro på vårat förhållande  för om det var något vi behövde så var det just det. Några timmar efter att Harry hade gått kom han tillbaka och det syntes att han hade gråtit. Utan att säga något gick jag fram till honom och la armarna om honom.
- I love you and everything will be better when this is gone. Sa jag och kollade ner på min mage som inte alls hade börjat växta. Harry pussade mig i pannan och nickade sen instämmande åt det jag just hade sagt. 
- I'm sure it will be find. We just need to find each other after all. And sorry if I just left you but I rellay needed time for just me. Sa Harry och kramade om mig lite hårdare och jag var inte alls arg på honom. Den eftermiddagen kom killarna aldrig tillbaka, utan jag och Harry såg bara någon film och pratade om allt och inget. Harry hade från studion ringt och bokat en tid för abort redan imorgon. 
- Do you want tea or something? Frågade Harry efter en stund och jag skakade på huvudet. 
- No, thanks. Sa jag och kollade på min nu platta mage och sen på Harry som suckade. 
- It will not growing of a cup of tea and you haven't ate something today either. I will make a cup to you now and you have to drink it. Sa Harry och reste sig upp. Mycket riktigt så hade jag inte ätit eller druckit något alls idag, i rädsla för att barnet skulle växta. Nog vet jag också att barnet inte växer och blir stort bara för att man äter men känslan sa att jag  inte skulle äta förrän det var borttaget. Harry kom tillbaka med två koppar te men till Harry's besvikelse drack jag aldrig upp min kopp. Kvällen fortsatte sådär lugnt tills vi gick och la oss. Harry hade sett orolig ut hela dagen och jag hade bara varit tystlåten. Denna dagen var hemsk och det var skönt att somna efter en härligt lugn kväll Det var verkligen behövligt. 
 
Gårdagen hade varit rolig fast lite tom då både Zayn och Harry var med sina flickvänner. Louis hade bara sagt att Harry behövde vara med Caroline och när jag eller Liam frågat om det hade hänt något mer ryckte han bara på axlarna. Idag var en ny dag och vi hade mycket på jobbet att göra, vi satt i studion och skulle ha börjat jobba för tio minuter sen men Harry hade inte kommit än. 
- Where is he? Frågade Zayn otåligt och frågan försvann i rummet. Alla satt tysta, förmodilgen för att ingen visste. Men plötligt fick vi  ett sms i våran sms-grupp. Det är en grupp på sms där vi alla är med och där man skriver saker som alla borde veta om. Tillexempel om någon jobbtid eller plats är ändrad, fast denna gång handlade det inte om vårat jobb. 
 
From: Our Group (Harry):
I know I'm late but I really can't work today. Right now I'm at the hospital with Caroline for because..eh, no the reason isn't important at the moment but I have to be with her. Do what you can without me and see you at home tonight or tomorrow at work depends only on how this goes.
 
Alla satt med sin mobiler och förmodilgen skulle skriva ett svar till honom och när jag som var långsammast skulle skicka mitt svar hade Louis, Liam och Zayn redan svarat. Liam och Zayn hade frågat vad som hade hänt, precis det jag också skulle skriva så jag struntade i att skicka mitt svar och läste Louis's istället. 
 
From: Group (Louis):
Take that time you need. We can do a lot today anyway. If you are doing what I think so take care of her when it's done. It's really hard for you both. She told me yesterday and I told her some things (ask her) See you soon bro. 
 
Zayn var första att läsa Louis's svar och han va också först att fråga vad som hade hänt och återigen igen ryckte Louis bara på axlarna som han hade gjort igår kväll. Men denne gång ifrågasatte Liam det. vi är bästa vänner och döljer aldrig allvarliga saker för varandra. Vi döljer bara överraskningar och sånt som är till för att döljas. 
- Louis, are you going to tell us what's wrong? Frågade jag och han skakade på huvudet. 
- Sorry mates but I promised Caroline to keep her secret. Sa han och visst är det viktigt att hålla vad men lovar även om det var väldigt frustrerande att inte veta vad såm hänt. 
 
Efter att jag och  Caroline säker och hemligt tagit oss till avdelningen som var tom de närmaste timmerna så läste jag Louis svar på mobilen och la sen bort den. Nu satt vi i väntrummet och Caroline var nervös. Det var skönt att vi hade fått avdelningen för oss själva annars hade det varit massor av rubkriker om att jag har varit på avdelningen där man gör aborter osv. 
- What do we say if they ask why we should have an abortion? Frågade Caroline och jag tog hennes hand.
- That we not are ready to become parents..they will understand. Sa jag och då kom en kvinna i vit rock ut och hämtade oss. När vi kom in i hennes rum skulle vi, eller Caroline först göra att jynikologundersökning och jag kan säga att när man ser något sånt är jag glad att jag inte är tjej. Jag vet inte om jag skulle klara av att sitta bredbent och låta någon kolla i mig. Men när dom ver klara med det så fick vi veta att allt så bra ut och att det inte skulle bli problem att göra något abort. 
- Would you do so we go in and take out the eggs and there or do you do it through a sprunt so the baby dies? Frågade kvinnan och för att vara ärlig så var jag lite förvirrad, vad händer om man bara tar en spruta? Ligger det kvar inne i magen? Nej, det var verkligen inte mitt beslut att ta. 
- It's your decision and I support you either way. 
Sa jag och kollade på Caroline. Kvinnan kollade på mig och nickade som att det var det rätta att säga. Efter några om och men bestämde sig Caroline för att hon ville ta bort alla äggen och allt, för det var det bästa och mest påligtliga. Om man tog sprutan var det 5% chans att barnet inte avled. 
- Okay, this may hurt. Sa kvinnan och tog på sig plast handskar innan hon stack in en hand i Caroline och precis som kvinnan sa så märkte man på Caroline att det gjorde ont. Jag tog hennes hand i min ena hand och den andra la jag på hennes panna för att lugna henne lite. 
- It hurts. Grät Caroline och det var inte bekvämt att se henne så.
- I know. You're doing this great. I'm almost done. Sa kvinnan och tog ut äggen och det som skulle bli barn och  moderkaka sen. När det kom ut kollade jag snabbt ner i golvet. Jag klarade verkligen inte av att se det. 
- I'm done. Sa kvinnan och tog av sig plasthanskarna och gick till datorn. Jag böjde mig fram och pussade Caroline i pannan dr jag haft min hand. 
- It's gone. You did it very well. Sa jag och hon reste sig försiktigt för att ta på mig sina byxor igen. 
- So how does it feels? Does it hurts? frågade kvinnan när Caroline fått på sig kläderna och så.
- Strange and I'm sore here. Sa Caroline och pekade på insida lår och jumnsken.  Kvinnan berättade att hon kanske skulle vara öm de närmaste dagarna och på vägen hem så for vi till apoteket för att hämta ut ett respekt som skulle dämpa det ömma. När vi kom hem så gick Caroline direkt till sängen.
-  Let me sleep. I'm so tired. You can spend time with the boys or something,and thank you for being there with me today. It means a lot and I love you so, so much. Sa hon och bytte från jeans till mjukisar och la sig under täcket. 
- Of course I'm there for you. I will always be and yeah I love you too. Eh, no, I'm too tired to be with them. I'm in the liveingroom if you need something. Sa jag och reste mig från sängen. Jag lämnade rummet och gick till köket för att äta något. När jag  hade gjort mina mackor så gick jag och kollade till Caroline innan jag satte mig för att äta dom och hon sov så sött enda fram tidd middagsdags. Vi åt middag tillsammans och även denna kväll blev väldigt lugn, inte tråkigt lugn, utan härligt lugn. Imorgon var det jobbet som gällde och jag hade faktiskt tänkt ta med mig Caroline eftersom killarna måste få veta varför jag inte var där idag, men jag vill att deet ska bli hennes ord så att det känns bra för henne. Att jag skulle säga det utan henne skulle kännas lite som att gå bakom hennes rygg och det är något jag aldrig skulle göra.

Då var barnet borta och kanske kan deras förhållande få lite lugn över sig. Hur kommer killarna reagera? Juste, jag vet inte om det är så det går till hos en jynikolog men med lite fantasi kanske det går till så(?). Hoppas du hade en bra jul. JAG FICK EN ONE DIRECTION BILJETT!:D Vad fick ni & vad var bäst?:)
Visa fler inlägg