More Than This - Del 8

eSenaste: 
Harry's perspektiv; 
Det var jobbigt att se, fast å andra visste jag inte vad jag skulle skicka för signaler till henne om jag karamde om henne och sa att det skulle lösa sig. Jag kollade på henne och undrade vad som gjorde henne så svag samtidigt som jag funderade på om jag skulle hämta Niall och Liam. Efter ungefär 2 minuters funderande reste jag mig från fåtöjlen för att göra det som huvudet hade bestämt. Det kan ju ändå inte bli så mycket mer fel nu. Feelings sucks tänk jag och var ganska säker på att Caroline kände samma sak just nu. 

Jag satt som en tönt och grät framför Harry. Jag vet inte riktigt vad han trodde om mig men jag antog att han inte såg mig som någon starkare när jag bara börjar lipa så. Kanske hade Harry rätt, kanske är jag en försvag person. Fast jag aldrig har sett mig så som svag när jag tagit mig i genom en våldtäkt som ingen vet om. Jag trokade lite trårar och kollade upp mot Harry som nu hade rest sig från fåtöljen där han satt. 
- Where are you going? Frågade jag försiktigt och Harry suckade. 
- To Liam and Niall. Sa han och jag la huvudet i händerna igen. Egentligen kanske jag borde ha rest mig och gått hem men jag orkade inte. Istället satt jag kvar och hörde hur dörren smälldes igen. Här satt jag nu ensam i Harry's lägenhet och grät. Nog för att jag visste att Harry inte tycker om mig, men hur kunde han bara lämna mig här.

Jag och Liam satt och spelade kort när Harry kom in och utan ett ord satte han sig på en stol bredvid oss. Vi båda kollade upp innan Liam frågade hur det gick med Caroline och Harry ryckte bara på axlarna. 
- You don't know? What did she said to you? Frågade jag och la ner korten på bordet. 
- Not that much, she began to cry. Sa Harry och verkade inte bry sig mer i det. Jag kollade på Liam som såg minst lika frågande ut som jag var innan han frågade vad Harry gjorde.
- Nothing, I left her and went here. Sa han och jag fattade inte riktigt, satt hon kvar i Harry's lägenhet nu men jag trodde inte riktigt det. Jag menar, han skulle väl aldrig göra det. 
- So where is she now? Frågade jag.
- At my place. Sa Harry och suckade. Både jag och Liam gav ifrån oss ett "va" innan jag reste mig och gick över till Harry's lägenhet och mycket riktigt, där satt hon i Harry's soffa och grät. Jag trampade av mig skorna och gick sen in och satte mig bredvid henne. Hon kollade upp men också bort lika snabbt. Hon såg ärligt talat för hemsk ut. Hennes ögon var rödgråtna och hennes smink var utkletat över hennes kinder. 
- Go away, you don't have to see me like this. Sa hon med ansiktet gömt i händerna. 
- I don't care about your look, I just want you to fell good. What's wrong? Sa jag och la handen på hennes rygg. Hon mumlade något i stil med hon inte ville berätta och att ingen visste.  Jag suckade och hade hoppats på att jag blev den första som fick veta, men så blev det inte. Hon vägrade. Hon satt bara i samma position förmodligen i väntan på att Harry skulle komma tillbaka, vilket han måste göra förr eller senare. 

Då var man tillbaka i London efter en underbar helg med El och familjen. Jag och Zayn satt i bilen på vägen hem för att träffa killarna igen. Som jag har saknat dom. Vi satt och pratade om det mesta innan vi kom in på Harry. 
- Have you talked to him? Frågade jag och Zayn skakade på huvudet.
- I have, little. Do you think he still see Caroline? Frågade jag och Zayn skakade ännu en gång på huvudet och sa att om han vore henne skulle han inte välja att träffa Harry. Det lät hemskt när han sa så men det kanske var sant. En stund senare öppnade vi dörren till Harry lägenhet och ropade glatt att vi var hemma men fick inget svar. Istället hörde vi någon som snörvlade och när vi kom in i vardagsrummet satt Niall med en gråtandes tjej bredvid sig. Jag kollade konstigt på Zayn som kollade lika konstigt på mig. 
- Eh, hi Niall and..Började jag men kom på att jag inte visste namnet på tjejen.
- Caroline. Fyllde Niall i och Zayn gick till Harry och Liam medan jag stannade för att höra vad som hade hänt. 
- I came here to talk to Harry but broke down and then he went and then came Niall here instead. Sa Caroline och jag smsade Liam att skicka tillbaka Harry för så här gör man bara inte. Det var inte bra för oss, inte för vår imagine, inte för Caroline och framför allt inte för han själv. 
 
Det tog inte lång tid innan Harry kom tillbaka och satte sig på armstödet till fåtöljen. Jag sa snabbt hej till honom innan jag pekade på Caroline och Harry suckade. 
- Eh, what? Should I tell her that she should go? Frågade han och både jag och Niall kollade upp. Harry visste mycket väl att det inte var det jag menade. Men innan jag hade hunnit säga något hade Caoline reste sig. 
- I will go now, have it so good and enjoy your amazing life. Och innan någon hade hunnit säga något så hade dörren smälts igen och Caroline hade gått. Jag, Harry och  Niall satt tystare än vad vi någonsin gjort.
- Eh, maybe I should go too, I mean..you deserves to be alone. Sa jag och reste mig upp och såg hur Niall följde mitt exempel. Harry suckade och frågade vars vi skulle och när vi sa att vi skulle till Niall's lägenhet och va med Liam och Zayn frågade han om han fick följa med. 
- No, Seriously, I don't want to be with you until you realize how stupid you actually are. She came here because she needed someone to talk to and what do you do? No, goodbye. See you in the studio tomorrow. Sa jag och höll upp dörren för Niall innan jag själv gick igenom den och stängde. När vi kom till Zayn och Liam så tyckte dom precis som jag att Harry förtjänade att vara ensam. Vi vet hur tråkigt han tycker det är och särskillt när vi har det roligt utan honom. Vilket jag inte direkt kunde påstå att vi hade. Alla var mer eller mindre arg på Harry's beteende och gladare blev ingen när vi fick ett sms Harry. 
 
From Harry Styles:
Don't do this to me. I don't like her and feelings is nothing I can control over. 
 
To Harry Styles:
No, but your behavior can you control over. See you tomorrow. Skrev jag och sen pratade ingen av oss med Harry. Vi satte istället igång att spela FIFA en stund innan vi gick och la oss. 
Tycker ni att Louis var för hård mot Harry? Tror ni Harry fick en tankeställare. Kommentera!:) 

More Than This - Del 7

Senaste:
Caroline's perspektiv; 

Jag suckade och blev återigen besikven. för en sekund fanns hoppet om att träffa Harry igen eftersom det blev så fel förra gången men när Harry skrev nej föll hoppet igen. 
Leave me alone, and if you want to meet me, text me. Skrev jag till Harry och sen la jag udan mobilen och förökte intala mig själv om att Harry inte vill träffa mig. Om man inte bygger upp hopp blir man inte bli besviken.

Det var måndag morgon och det var dags för mig att återvända till London. På lördagen hade vi firat Gemma och idag hade det bara varit familjemys. Så här i efterhand ångrar jag att jag inte åkte hem på onsdagen istället på fredagen. Hemma med mamma en helg kändes alldeles för kort, vilket mamma också tyckte. 
Promise me a longer time next time and take care of you my baby. Sa Mamma när vi var på flygplatsen. Jag kramade om henne och log lite åt att jag fortfarande var hennes baby och enligt henne skulle jag alltid vara det. Mamma har ju gjort sitt eget motto: It doesn't matter how big and famuos you become, you will always be my baby. Någon som mamma lite nu och då skickade till mig och det var lite gulligt varje gång. Jag kramade om mamma en sista gång innan jag gick mot min gate och  en timme senare gick planet. 
 
När jag vid tolv tiden landade i London så möttes jag av Niall som kommit dit någon timme innan mig. För att slippa köra fram och tillbaka så väntade jag och Niall en stund för att Liam's plan skulle landa snart. Louis och Zayn skulle komma ikväll. Jag och Niall satt och pratade när jag helg plötsligt såg någon jag inte ville se. Det var hon. 
- Harry, keep your sentence. Sa Niall eftersom jag slutat prata mitt i meningen.
- It's her. Sa jag och fortsatte kolla på Caroline och en tjej som jag antog var hennes kompis. 
- It's who? Caroline? Frågade Niall och kollade dit och sen tillbaka på mig. Jag nickade och sen slet jag blicken från tjejerna och kollade på Niall. 

Jag försökte föra en normal konversation med Niall även fast Caroline och hennes kompis konversation var något mer intresant och när det gått en stund så sa Caroline något till sin kompis som fick både mig och Niall att lyssna lite extra noga och medan vi lyssnade på dom så kollade vi frågande på varandra. 
- See you at the funeral, love you. Hörde jag Caroline säga.
- We do that and please stay strong. Don't hurt yourself.
Svarade hennes kompis. 
- I won't. Sa Caoline och jag undrade vem som dött och var de faktiskt pratade om. Niall vände sig mot mig och frågade om jag inte skulle prata med henne men jag envisades om att det inte var lönt. 
- She's a very weak person and I don't won't to hurt her. Sa jag och Niall suckade.
- More then you already done? If she are weak she won't probably not be stronger now. Sa Niall och jag suckade för nog hade han rätt. Fast jag egentligen inte gjort något fel.
 
Jag hade precis sagt hejdå till Thea som bor i New York. Thea är min tre år äldre syster som varit i London för att mamma gick bort i cancer i fredags. Det hade varit en tuff helg och bättre blev det inte av att Harry hela tiden fanns i bakhuvudet och det var kanske därför jag reagerade som jag gjorde i lördags över twitter. När jag hade vinkat hejdå till Thea så vände jag mig om och fick syn på Harry som satt på en bänk med Niall eller Liam, hade inte så bra kolla på hans band medlemmar. 
- Caroline. Ropade Harry och jag tvekade lite innan jag gick dit. 
- I'm sorry, how are you? Frågade han och jag funderade på att låta bli att svara men det kändes fel.
- Not that good. Sa jag ärligt och kollade ner i golvet och sen frågade Harry om jag ville träffas och prata om det och jag tror jag blev lika förvånad som Niall eller Liam, eller vem det nu var som satt med Harry. Vi stod tyst ett tag innan det kom en kille dit och killen bredvid Harry reste sig upp. 
- Hi Liam. Sa då den killen som måste vara Niall och kramade om Liam.
- Caroline, I have  to go now, but meet me at my place tomorrow? Frågade Harry och reste sig från bänken och jag ville verkligen ge detta en chans så jag nickade lite lätt mot honon och sen om jag berättar allt eller inte får vi ser hur det känns då. Killarna gick till sin bil medan jag gick mot min bil och åkte hem. 
 
Vi kom hem till lagenheterna och samlades i min lägenhet i väntan på Louis och Zayn.
- Want something? Sa jag efter att Niall och Liam satt sig i soffan. De tackade nej och den slutade det med att vi satt och pratade om vad killarna hade gjort hemma. Liam hade varit med Sophia och Niall med sin familj.
- What a surprise. Sa jag sarkastiskt och Liam skrattade till och frågade vad jag hade gjort och just när jag skulle svara så ringde det på dörren. Vem kan det vara? Louis och Zayn skulle aldrig ringa på och deras plan hade inte ens landat i London än. Jag reste mig förvirrat och gick mot dörren. 
- Sorry to bother you but I can not wait until tomorrow. Sa Caroline och jag stod bara och kollade på henne och när jag inte sa något så gjorde hon det istället. 
- Just because a girl is drunk doesn't mean she doesn't have feelingsJag suckade och visade med handen att hon kunde komma in och i när vi kom in till Niall och Liam i vardagsrummet så reste de sig och gick till Niall istället. Caroline satte sig i soffan och jag frågade om hon ville ha något men även hon sa nej. 
- I'm sorry, but I was so 
disappointed when I realized the night meant nothing to you. Sa hon.
- But it did for you, or what? Frågade jag och började blir lite orolig. 
- Eh, you don't care, but it was a special night, just that I was a virgin, or alomost and I kinda like you. Sa hon och jag blev aningen förvirrad. Hur kan man gilla någon efter en natt. Eller okej det kan man, en natt säger ju ganska mycket men vad menade hon med att  hon nästan var oskuld. Jag trodde att antingen är man det eller så är man det inte. Men valde att inte fråga om det. 
- I must be honest and say that you are beautiful and all that but also a little too weak as person for me, for you seem weak as a person. Sa jag och såg hur hela hon sjönk ihop och blev mycket mindre. 
Right now, I am..Sa Caroline och tårarna började rinna ner över hennes kinder. Det var jobbigt att se, fast å andra visste jag inte vad jag skulle skicka för signaler till henne om jag karamde om henne och sa att det skulle lösa sig. Jag kollade på henne och undrade vad som gjorde henne så svag samtidigt som jag funderade på om jag skulle hämta Niall och Liam. Efter ungefär 2 minuters funderande reste jag mig från fåtöjlen för att göra det som huvudet hade bestämt. Det kan ju ändå inte bli så mycket mer fel nu. Feelings sucks tänk jag och var ganska säker på att Caroline kände samma sak just nu. 
Tror ni kan kramar om henne eller hämtar Niall och  Liam? Kommentera!:) Massa kramar till alla!:)

More Than This - Del 6

Senaste: 
Gemma's perspektiv; 
Bara det att hon sagt att hon inte ville va med Harry för att han inte var pålitig fick mig att tro att hon är en bra person. En person med  båda fötterna på marken, precis en sån person som han behöver.
- Why didn't you changed number? What if she was good for you? Frågade jag och Harry suckade. 
- Stop it Gem. You sounds just like tha lads now. Sa Harry irriterat och stannade bilen på parkerningen. 
- Think about it because the lads are totally right. Sa jag innna vi gick in och inte pratade mer om det.

När jag och Harry på kvällen hade sett en film och skulle gå och lägga oss så gick Harry på toa och jag till sovrummet och bytte om. Under den tiden Harry vad på toa så ringde hans telefon och det var Louis. 
- Harry, you phone. It's Louis. Sa jag högt och kollade på den ringade telefonen. 
- Answer him. Skrek Harry tillbaka och jag gjorde som han sa och Louis lät gladare än på länge. Jag pratade ett tag med Louis om Harry och Caroline och berättade för honom att jag och Harry åker hem imorgon vilket fick Louis lite mer trygg. Vi la på och sen gick vi och la oss och somnade. 

Fredag morgonen vaknade jag av att jag drömde en hemsk dröm, jag drömde att jag träffade Harry och att han våldtog mig och jag kunde verkligen inte somna om. Det som gjorde drömmen så hemsk är att jag för två år sen blev våldtagen och misshandlad, det är dock inget jag berättat för någon och att bära en sån sak är tungt. "It's okay, beautiful.", Harry's ord som han sa till mig den natten det var vi ekade i mitt huvud och jag ville tro att det var riktat mot mig. Efter några timmars sömn bestämde jag mig för att gå till Harry och se om han verkligen menade det. När jag vid tio kom till Harry's lägenhet och skulle rust ringa på gär dörren öppnades och ut som en osminkad tjej med ruffsigt hår. 
- Hi, who are you? Frågade tjejen och jag vände om jag sprang ner och ut runt husknuten och såg hur tjejen kom ut och då tog jag en bild på henne. Sen sjönk jag ihop och tårarna rann ner för mina kinder utan att veta varför. Jag kände inte Harry och jag visste ju att han hade nya tjejer varje dag. Hur kunde jag vara så dum och tro på det han sa. Hur dumt det än var så tryckte jag upp en ny twitter och skulle skriva när jag såg Harry komma ut med vågra väskor som tillhörde tjejen, hur kunde jag lite på honom. 

"How could I be so stupid? @ harry_styles with a new girl. How could I trust him? Hate me, it's okay, I deserves it. http://pic.twitter.com/vZ8TezY9bpb
 
Jag och Eleanor satt i soffan hos hennes föräldarar föräldrar när jag såg hur en Caroline hade skrivit en tweet där Harry var nämnd i. Jag läste den och sen klickade jag upp bilden på och det var en bild på Gemma. Jag visade bilden för Eleanor och förklarade för henne om Harry och Caroline och hon suckade. Hon verkade inte förvånad.
- Maybe she liked him and Harry would really need a girlfriend. Sa Eleanor och jag nickade.
- I know, but Caroline? Sa jag lite skeptiskt och Eleanor ryckte på axlarna. 
- Talk to him, she seems hurt. Sa Eleanor och jag nickade och ringde till Harry som just hade landat i Homles Chapel. Jag frågade om han hade hunnit se Caroline's tweet men det hade han inte. Jag berättade var det handlade om och sen frågade jag om han skulle träffa henne igen. 
- I don't like her do not and it will not be us. It's not my fault that she slept with me. Sa Harry.
- Actually, it is. Can you be at Skype tonight? Frågade jag och han sa ja och jag killarna och bad dem logga in.
 
På kvällen satt vi och pratade när Niall efter en stund nämnde något om Caroline och Harry suckade. 
- I don't want to talk about her. I know she's hurt. Harry och jag frågade om Harry hade någon aning om varför hon reagerad så stakt på det och Harry som försökte verka helt obrydd ryckte på axlarna. 
- Ey, you..please talk to her. She seems like a nice person. Sa Zayn och Harry la på utan att säga något och jag och killarna fortsatte prata. 
 
"Hey, I saw some of yours tweets, what's wrong?" poppade upp på min skärm och jag suckade. Att berätta för Harry var inget alternativ. Så jag skrev bara att det inte var något. 
"If nothing is wrong why do you hang me out in a tweet? And girl you saw was my sister." Skrev Harry och jag funderade länge innan jag bestämde mig för att inte berätta något för honom. Jag skrev bara att vi kunde ses när han kom tillbaka till London och till min förvåning skrev Harry nej. Jag suckade och blev återigen besikven. för en sekund fanns hoppet om att träffa Harry igen eftersom det blev så fel förra gången men när Harry skrev nej föll hoppet igen.
- Leave me alone, and if you want to meet me, text me. Skrev jag till Harry och sen la jag udan mobilen och förökte intala mig själv om att Harry inte vill träffa mig. Om man inte bygger upp hopp blir man inte bli besviken.
Okej, tror ni att Harry kommer träffa henne igen? Måste killarna tjata på honom? Kommentera!:D
Visa fler inlägg