More Than This - Del 6

Senaste: 
Gemma's perspektiv; 
Bara det att hon sagt att hon inte ville va med Harry för att han inte var pålitig fick mig att tro att hon är en bra person. En person med  båda fötterna på marken, precis en sån person som han behöver.
- Why didn't you changed number? What if she was good for you? Frågade jag och Harry suckade. 
- Stop it Gem. You sounds just like tha lads now. Sa Harry irriterat och stannade bilen på parkerningen. 
- Think about it because the lads are totally right. Sa jag innna vi gick in och inte pratade mer om det.

När jag och Harry på kvällen hade sett en film och skulle gå och lägga oss så gick Harry på toa och jag till sovrummet och bytte om. Under den tiden Harry vad på toa så ringde hans telefon och det var Louis. 
- Harry, you phone. It's Louis. Sa jag högt och kollade på den ringade telefonen. 
- Answer him. Skrek Harry tillbaka och jag gjorde som han sa och Louis lät gladare än på länge. Jag pratade ett tag med Louis om Harry och Caroline och berättade för honom att jag och Harry åker hem imorgon vilket fick Louis lite mer trygg. Vi la på och sen gick vi och la oss och somnade. 

Fredag morgonen vaknade jag av att jag drömde en hemsk dröm, jag drömde att jag träffade Harry och att han våldtog mig och jag kunde verkligen inte somna om. Det som gjorde drömmen så hemsk är att jag för två år sen blev våldtagen och misshandlad, det är dock inget jag berättat för någon och att bära en sån sak är tungt. "It's okay, beautiful.", Harry's ord som han sa till mig den natten det var vi ekade i mitt huvud och jag ville tro att det var riktat mot mig. Efter några timmars sömn bestämde jag mig för att gå till Harry och se om han verkligen menade det. När jag vid tio kom till Harry's lägenhet och skulle rust ringa på gär dörren öppnades och ut som en osminkad tjej med ruffsigt hår. 
- Hi, who are you? Frågade tjejen och jag vände om jag sprang ner och ut runt husknuten och såg hur tjejen kom ut och då tog jag en bild på henne. Sen sjönk jag ihop och tårarna rann ner för mina kinder utan att veta varför. Jag kände inte Harry och jag visste ju att han hade nya tjejer varje dag. Hur kunde jag vara så dum och tro på det han sa. Hur dumt det än var så tryckte jag upp en ny twitter och skulle skriva när jag såg Harry komma ut med vågra väskor som tillhörde tjejen, hur kunde jag lite på honom. 

"How could I be so stupid? @ harry_styles with a new girl. How could I trust him? Hate me, it's okay, I deserves it. http://pic.twitter.com/vZ8TezY9bpb
 
Jag och Eleanor satt i soffan hos hennes föräldarar föräldrar när jag såg hur en Caroline hade skrivit en tweet där Harry var nämnd i. Jag läste den och sen klickade jag upp bilden på och det var en bild på Gemma. Jag visade bilden för Eleanor och förklarade för henne om Harry och Caroline och hon suckade. Hon verkade inte förvånad.
- Maybe she liked him and Harry would really need a girlfriend. Sa Eleanor och jag nickade.
- I know, but Caroline? Sa jag lite skeptiskt och Eleanor ryckte på axlarna. 
- Talk to him, she seems hurt. Sa Eleanor och jag nickade och ringde till Harry som just hade landat i Homles Chapel. Jag frågade om han hade hunnit se Caroline's tweet men det hade han inte. Jag berättade var det handlade om och sen frågade jag om han skulle träffa henne igen. 
- I don't like her do not and it will not be us. It's not my fault that she slept with me. Sa Harry.
- Actually, it is. Can you be at Skype tonight? Frågade jag och han sa ja och jag killarna och bad dem logga in.
 
På kvällen satt vi och pratade när Niall efter en stund nämnde något om Caroline och Harry suckade. 
- I don't want to talk about her. I know she's hurt. Harry och jag frågade om Harry hade någon aning om varför hon reagerad så stakt på det och Harry som försökte verka helt obrydd ryckte på axlarna. 
- Ey, you..please talk to her. She seems like a nice person. Sa Zayn och Harry la på utan att säga något och jag och killarna fortsatte prata. 
 
"Hey, I saw some of yours tweets, what's wrong?" poppade upp på min skärm och jag suckade. Att berätta för Harry var inget alternativ. Så jag skrev bara att det inte var något. 
"If nothing is wrong why do you hang me out in a tweet? And girl you saw was my sister." Skrev Harry och jag funderade länge innan jag bestämde mig för att inte berätta något för honom. Jag skrev bara att vi kunde ses när han kom tillbaka till London och till min förvåning skrev Harry nej. Jag suckade och blev återigen besikven. för en sekund fanns hoppet om att träffa Harry igen eftersom det blev så fel förra gången men när Harry skrev nej föll hoppet igen.
- Leave me alone, and if you want to meet me, text me. Skrev jag till Harry och sen la jag udan mobilen och förökte intala mig själv om att Harry inte vill träffa mig. Om man inte bygger upp hopp blir man inte bli besviken.
Okej, tror ni att Harry kommer träffa henne igen? Måste killarna tjata på honom? Kommentera!:D
#1 - - Emma:

Jag tror killarna måste tjatta på honom...

Superbra del ;)

Svar: Ja, vi får väl se vad som händer!:D Tack så jättemycket:)
Berättelser Med One Direction

#2 - - Mrs Nellie Directioner:

I have ni idea va jag tror men det kommer bli bra ändå!!

Svar: Vi får väl hoppas att det blir bra ändå!:D
Berättelser Med One Direction

#3 - - Matilda:

Jättebra, överdrivet av caroline bara :/

Svar: Tack så mycket, ja kanske;/
Berättelser Med One Direction

#4 - - Tova:

Åh, så bra!:) Men varför reagerade hon så där? Hoppas Harry träffar henne.

Svar: ja, vi får väl de vad som händer. Hoppas han gör det!:)
Berättelser Med One Direction

#5 - - My (1D Novell):

ganska dåligt av henne att göra sådär faktiskt, hehe ;) hoppas killarna övertalar henne!

Svar: Jo, Sant. Det är mycket konstigt man gör när man ät upprörd och arg. Kram!
Berättelser Med One Direction

#6 - - Ellen:

Jättebra del! Hoppas att Caroline får träffa Harry igen!

Svar: Tack så mycket!:) Ja, vi får hoppas det!:) Nästa del finns ute nu!:)
Berättelser Med One Direction