More Than This - Del 8

eSenaste: 
Harry's perspektiv; 
Det var jobbigt att se, fast å andra visste jag inte vad jag skulle skicka för signaler till henne om jag karamde om henne och sa att det skulle lösa sig. Jag kollade på henne och undrade vad som gjorde henne så svag samtidigt som jag funderade på om jag skulle hämta Niall och Liam. Efter ungefär 2 minuters funderande reste jag mig från fåtöjlen för att göra det som huvudet hade bestämt. Det kan ju ändå inte bli så mycket mer fel nu. Feelings sucks tänk jag och var ganska säker på att Caroline kände samma sak just nu. 

Jag satt som en tönt och grät framför Harry. Jag vet inte riktigt vad han trodde om mig men jag antog att han inte såg mig som någon starkare när jag bara börjar lipa så. Kanske hade Harry rätt, kanske är jag en försvag person. Fast jag aldrig har sett mig så som svag när jag tagit mig i genom en våldtäkt som ingen vet om. Jag trokade lite trårar och kollade upp mot Harry som nu hade rest sig från fåtöljen där han satt. 
- Where are you going? Frågade jag försiktigt och Harry suckade. 
- To Liam and Niall. Sa han och jag la huvudet i händerna igen. Egentligen kanske jag borde ha rest mig och gått hem men jag orkade inte. Istället satt jag kvar och hörde hur dörren smälldes igen. Här satt jag nu ensam i Harry's lägenhet och grät. Nog för att jag visste att Harry inte tycker om mig, men hur kunde han bara lämna mig här.

Jag och Liam satt och spelade kort när Harry kom in och utan ett ord satte han sig på en stol bredvid oss. Vi båda kollade upp innan Liam frågade hur det gick med Caroline och Harry ryckte bara på axlarna. 
- You don't know? What did she said to you? Frågade jag och la ner korten på bordet. 
- Not that much, she began to cry. Sa Harry och verkade inte bry sig mer i det. Jag kollade på Liam som såg minst lika frågande ut som jag var innan han frågade vad Harry gjorde.
- Nothing, I left her and went here. Sa han och jag fattade inte riktigt, satt hon kvar i Harry's lägenhet nu men jag trodde inte riktigt det. Jag menar, han skulle väl aldrig göra det. 
- So where is she now? Frågade jag.
- At my place. Sa Harry och suckade. Både jag och Liam gav ifrån oss ett "va" innan jag reste mig och gick över till Harry's lägenhet och mycket riktigt, där satt hon i Harry's soffa och grät. Jag trampade av mig skorna och gick sen in och satte mig bredvid henne. Hon kollade upp men också bort lika snabbt. Hon såg ärligt talat för hemsk ut. Hennes ögon var rödgråtna och hennes smink var utkletat över hennes kinder. 
- Go away, you don't have to see me like this. Sa hon med ansiktet gömt i händerna. 
- I don't care about your look, I just want you to fell good. What's wrong? Sa jag och la handen på hennes rygg. Hon mumlade något i stil med hon inte ville berätta och att ingen visste.  Jag suckade och hade hoppats på att jag blev den första som fick veta, men så blev det inte. Hon vägrade. Hon satt bara i samma position förmodligen i väntan på att Harry skulle komma tillbaka, vilket han måste göra förr eller senare. 

Då var man tillbaka i London efter en underbar helg med El och familjen. Jag och Zayn satt i bilen på vägen hem för att träffa killarna igen. Som jag har saknat dom. Vi satt och pratade om det mesta innan vi kom in på Harry. 
- Have you talked to him? Frågade jag och Zayn skakade på huvudet.
- I have, little. Do you think he still see Caroline? Frågade jag och Zayn skakade ännu en gång på huvudet och sa att om han vore henne skulle han inte välja att träffa Harry. Det lät hemskt när han sa så men det kanske var sant. En stund senare öppnade vi dörren till Harry lägenhet och ropade glatt att vi var hemma men fick inget svar. Istället hörde vi någon som snörvlade och när vi kom in i vardagsrummet satt Niall med en gråtandes tjej bredvid sig. Jag kollade konstigt på Zayn som kollade lika konstigt på mig. 
- Eh, hi Niall and..Började jag men kom på att jag inte visste namnet på tjejen.
- Caroline. Fyllde Niall i och Zayn gick till Harry och Liam medan jag stannade för att höra vad som hade hänt. 
- I came here to talk to Harry but broke down and then he went and then came Niall here instead. Sa Caroline och jag smsade Liam att skicka tillbaka Harry för så här gör man bara inte. Det var inte bra för oss, inte för vår imagine, inte för Caroline och framför allt inte för han själv. 
 
Det tog inte lång tid innan Harry kom tillbaka och satte sig på armstödet till fåtöljen. Jag sa snabbt hej till honom innan jag pekade på Caroline och Harry suckade. 
- Eh, what? Should I tell her that she should go? Frågade han och både jag och Niall kollade upp. Harry visste mycket väl att det inte var det jag menade. Men innan jag hade hunnit säga något hade Caoline reste sig. 
- I will go now, have it so good and enjoy your amazing life. Och innan någon hade hunnit säga något så hade dörren smälts igen och Caroline hade gått. Jag, Harry och  Niall satt tystare än vad vi någonsin gjort.
- Eh, maybe I should go too, I mean..you deserves to be alone. Sa jag och reste mig upp och såg hur Niall följde mitt exempel. Harry suckade och frågade vars vi skulle och när vi sa att vi skulle till Niall's lägenhet och va med Liam och Zayn frågade han om han fick följa med. 
- No, Seriously, I don't want to be with you until you realize how stupid you actually are. She came here because she needed someone to talk to and what do you do? No, goodbye. See you in the studio tomorrow. Sa jag och höll upp dörren för Niall innan jag själv gick igenom den och stängde. När vi kom till Zayn och Liam så tyckte dom precis som jag att Harry förtjänade att vara ensam. Vi vet hur tråkigt han tycker det är och särskillt när vi har det roligt utan honom. Vilket jag inte direkt kunde påstå att vi hade. Alla var mer eller mindre arg på Harry's beteende och gladare blev ingen när vi fick ett sms Harry. 
 
From Harry Styles:
Don't do this to me. I don't like her and feelings is nothing I can control over. 
 
To Harry Styles:
No, but your behavior can you control over. See you tomorrow. Skrev jag och sen pratade ingen av oss med Harry. Vi satte istället igång att spela FIFA en stund innan vi gick och la oss. 
Tycker ni att Louis var för hård mot Harry? Tror ni Harry fick en tankeställare. Kommentera!:) 
#1 - - Matilda:

Hoppas på en rejäl tankeställare nu! Jättebra :D

Svar: Hoppas jag med!:) tack så jättemycket:)
Berättelser Med One Direction

#2 - - My (1D Novell):

tyckte det var rätt av Louis att säga sådär. Älskar honom så mkt och Harry måste verkligen tänka om, gör om, gör rätt.. Typ..

Svar: Ja, Louis gjorde rätt för allas bästa!:) Och ja, Harry får tänka om och göra om&rätt!:)
Berättelser Med One Direction

#3 - - Emma:

Han borde få en rejäl tankeställare! Jag tyckte inte Louis var för hård, jöttebra

Svar: Ja, det hoppas vi på att han får!:) Tack så jättemycket vad kul att du gillar de:)
Berättelser Med One Direction

#4 - - Tova:

Grymtgrymtgrymt. Bra av Louis också!:)

Svar: Tacktacktack!:) Ja visste var det:)
Berättelser Med One Direction

#5 - - Anonym:

Jättebra!:D

Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir!:)
Berättelser Med One Direction