More Than This - Del 34

Senaste:
Harry's perspektiv;
Ambulansen kom och även dom sa att det knappt var någon som har så hög feber och ville därför ta med Liam till sjukhuset för observation, med Liam till sjukhuset åkte mamma och Zayn. Vi andra skulle åka dit imorgon direkt vi vaknade. Efter att jag hade ringt och pratat med Sophia och Liam's mamma så gick vi och la oss. Det hade varit en lång dag och det känns som att morgondagen inte kommer blir så mycket kortare.


Jag och Anne hade suttit hela natten och väntat på att få veta vad det var med Liam och det kan ha varit min livs längsta natt, all väntan gjorde mig galen. Anne hade gått för att köpa kaffe åt oss, allt för att vi skulle hålla oss hyffsat pigga. Helt plötsligt kom Harry och alla dom in i väntrummet och med alla menar jag Harry, Caroline, Eleanor, Niall, Gemma och Louis. 
- Do you know any more? Frågade Niall och satte sig ner i stolen bredvid mig. Jag skakade på huvudet och flera av dem suckade av besvikelse. Resten slog sig ner på varsin stol och Anne kom tillbaka med två koppar kaffe. Hon hälsade på på alla och sen fortsatte vi att vänta. Efter en timme kom äntligen en läkare och pratade med oss. 
- Liam will be fine. He has waterpox and as you know you can get very sick if you get it as an adult. Sa läkaren och kollade på oss alla. 
- Waterpox? Can wee see him now? Det var Harry ivrigt undade om vi kunde få träffa våran Liam. Läkaren kollade oss och såg bestämd ut. 
- Have you all had waterpox? It's contagious and I wouldn't risk any of you get it. Frågade läkaren.
- Harry and Gemma have had it. Läkaren nickade mot dom som Anne pekade på och sen vände han blicken mot oss andra. 
- I've had it. Sa jag. Louis, Caroline och Eleanor nickade instämmande och då mindes jag att Louis och Eleanor hade det samtidigt för två år sen då vad dom lika gamla som Liam är nu och ingen av dom blev så här sjuka. Läkaren nickade och kollade på Niall som skakade på huvudet och det resulterade i att alla fick gå in till Liam utom Niall. 
Vi kom in till Liam och han var blek i ansiktet och hade samma feber grad som igår kväll, just över 41 grader. Han låg bara och blundade, inte för att vi hade förväntat oss att han skulle vara social och drop hade han också fått för att han inte skulle torka ut. Vi stod där och kollade på honom och då kom jag på att vi borde släppa in Niall också, jag menar han kommer förmodilgen få det förr eller senare och då är det lika bra att han får det nu. 
- You're right. Sa läkaren när jag hade berättat för honom om min tanke och han gick för att hämta Niall. Niall kom in i rummet och gick direkt fram till Liam och bara stod där och kollade. Vi var kvar där i några timmar och vid lunch bestämde vi oss för att fara hem och direkt vi kom hem gick både jag och Anne och la oss. Vi hade ju knappt sovit något att den natten och jag sov så gott den dagen och vaknade vid middagen. 
 
Jag var tillbaka i London efter att ha hälsat på hos Thea i New York. Dagens planer var att först fara hem till min lägenhet, eller min och min, Caroline's men jag bor typ mer i den än vad hon gör. Men innan det så bestämde jag mig för att hälsa på mamma. Med dåligt samvete så insåg jag att jag inte hade varit hos henne på ett bra tag. Jag har faktiskt inte vågat, sist jag var där hade hon ett utbrott. Jag vet att det är hennes sjukdom som styr dom men det var hemskt att se. Denna gång var hon väldigt trevlig. Vi gick ner till behandlingshemmets café och fikade medan vi pratade och jag berättade om Thea och Caroline och till min glädje så blev hon glad och att se henne glad är guld för glad är hon inte så ofta. Det blev eftermiddag och mamma skulle sova middag så då gick jag hem och lovade att jag skulle komma tillbaka snart.
När jag kom hem slog jag mig ner i soffan och letade upp Caroline i kontaktlistan. 
- It's Caroline. Hennes glada röst mitt mig att bli glad. Jag hade verkligen saknat henne. 
- Hi sis, how are you? I miss you. Hon skrattade till och sa att hon hade saknat mig också och sen berättade hon lite om Harry, hur  han mådde och sen att Liam hade blirvit sjuk. Det lät som att dom hade haft fullt upp men ändå att det löst sig rätt bra. Vi pratade om hur vi skulle göra för att Harry skulle må bättre och jag sa att hon skulle prata med mig om det var något och sen inte oroa Harry och det borde funka i längden. Vi pratade ett tag till och sen la vi på. Det var skönt att växla några ord med henne. 

Harry och Louis hade börjat med middagen. Zayn sov och Niall vet jag inte vars han höll hus. 
- Who was that? Harry vände sig om och log mot mig när jag la mobilen i fickan.
- Just Tim, he just wanted to know how everything is. Sa jag och Harry nickade bara innan Louis bad mig att väcka Zayn, han hade sovit nästan fem timmar, Jag gick till gästrummet där Niall och Zayn sov och mycket riktigt. Där låg båda och sov, jag väckte först Zayn och sen Niall, som dock inte var lika pigg som Zayn var. Niall kändes varm också. Jag gick och hämtade termometern och den visade 38.6, han hade blivit sjuk. 
- So you don't want to eat with us? Frågade jag och Niall la sig bara ner. Jag tog det som ett nej och gick ut till de andra och killarna hamnade i chock när jag sa att Niall inte ville ha någon mat.
- Is he sick? Frågade Zayn och jag skulle just svara när Harry tog ordet.
-  Of course he is. He would never say no to food. Sa Harry och vi åt middag som vanligt och sent på kvällen kollade jag till Niall och väckte han för att kolla febern för hade den gått upp till över 41 grader så skulle vi ringa sjukhuset men som tur var hade den bara stigit till 39,7. Det verkar som att Niall inte alls blir lika sjuk som Liam. Vi alla reagerar olika. 
- Goodnight Niall. Sa jag och Niall somnade så fort han la sig ner. 
- What was it? Frågade Harry när jag kom ut.
- 39,7 but he looks so sick. Alla nickade av lättnat och eftersom man har högst feber på kvällen så kände vi oss rätt lugna. Det blev dags att sova fast Zayn som sovit så mycket på dan var inte speciellt trött så han for fram och tillbaka, ut och in ur allas rum och med sin fick han Louis så dom blev som två små barn som retas med alla. Jag och Eleanor suckade bara och gick in i badrummet för att borta tänderna och  
- Look really close at this. There is a black dot in my toothpaste. Sa Louis och petade Eleanor på axeln för att hon skulle reagera. 
- I can't see it. Sa Eleanor och lutade sig fram mot Louis tandborste. 
- Look closer there. Sa Louis och pekade på att visst ställe på tandborsten och Eleanor kollade lite närmare och just då tryckte Louis upp tandborsten i näsan på Eleanor så att hon fick tandkräm på hela näsan. Hon suckade medan Louis satte i gång att asgarva. 
- You know I love you. Sa Louis samtidigt som han tog papper och torkade av Eleanor's näsa. Hon log och nickade. Louis pussade henne på näsan och sen på munnen och så började dom hångla lite lätt. 
- Goodnight lovebirds. See you tomorrow. Sa jag och lämnade dem i badrummet utan att få något svar. Bara det sa ju hur deras kväll skulle sluta. Jag log för mig själv av tanken och innerst inne ville jag att min och Harry's kväll skulle sluta på samma sätt och det visade sig att Harry ville samma. 
- I love you babe, let's make some love. Sa Harry flirtigt när jag kröp ner i sängen och som svar pressade jag mina läppar mot hans och hans händer for fram och tillbaka över min kropp och det slutade som båda ville, helt perfekt. 

Inget drama i denna del heller. Men det behövs väl inte drama i alla delar, eller? Vad tycket ni? Var denna mellandel tråkigt? Kommentera var ni tycker !:)
#1 - - Emma:

Jättebra!

Svar: Tack så jättemycket!!:)
Berättelser Med One Direction

#2 - - My (1D Novell):

Det får inte vara för mkt drama! haha .. Kärleksdelar behövs oxå! Älskar Louis å El, fyfan va fina dom äär!

Svar: Nej, jag kände också det!!:) Ja, elounor..finare finns inte!!
Berättelser Med One Direction

#3 - - Tova:

Jättebra och vad skönt att Niall inte blev like sjuk som Liam, hoppas bara att båda blir friska snart!!:)

Svar: Tack så mycket, ja vi får hoppas att de blir friska snart!!:)
Berättelser Med One Direction