More Than This - Del 30

Senaste:
Harry's perspektiv;
Först drack jag bara två glas, men två glad blev snabbt till två flaskor och sen började golvet under mig vingla och jag visste mycket väl att aloholen började verka i kroppen. Jag gick och la mig i sängen, alkoholen gjorde att jag glömde helt bort att Caroline faktiskt låg i soffan och sov. Jag låg vaken en stund och frågade mig själv varför jag drack två flaskor vin när ångesten ändå var oförändrad, istället mådde jag bara väldigt illa nu. Jag la mig på rygg och tittade upp i taket och sen somnade jag så i hopp om att må bättre.

Jag vaknade ganska pigg faktiskt. Lite öm i kroppen men inte så att det hindrade mig från att kliva upp. Jag kollade mig omkring i rummet och kunde inte se Harry någonstans. Min första tanke var att han var på toa så jag la mig ner och kollade twitter som jag inte kollar på länge, all hat hade avtagit och det gick att vara inne på appen igen. En kvart senare hade Harry inte kommit tillbaka och jag började tro att han kanske inte var på toa. Jag klev upp ur soffan och kollade runt i lägenheten och till slut hittade jag Harry i sovrummet. Han var alldeles blek i ansiktet och spytt i sängen hade han också gjort. Jag gick snabbt fram till sängen och skakade om honom men han svarade inte. Jag försökte vända honom så att han låg på sidan istället för på rygg men det var svårt eftersom han var så avslappnad i kroppen så blev han så tung. Jag hörde hur han hucklade till som om han skulle spy igen men inget kom upp. Jag tog i allt vad jag kunde och fick honom till sidoliggandes och ut föll lite spya ur munnen. Jag skakade om honom igen men fick inget svar. Jag slet åt mig Harry's mobil och ringde upp Niall. 
- Yeah, Niall. Svarade en nyvaken röst. 
- Harry is kind dead, he vomits, pale in the face and unresponsive. Sa jag i panik samtidigt som jag fortsatte skaka om Harry för att få kontakt. 
- What? I'll be  there in 10, call the others too. Sa Niall och la på och jag gjorde som han sa.
 
Jag kastade mig upp ut sängen och klädde på mig och sen väckte jag Barbara för att säga att jag åka iväg.
- Sorry love but I have to go to Harry's place. He doesn't feel good. I'm so sorry that you have to see this side of our band. Sa jag och Barbara nickade bara förståeende. 
- I've heard thar everything could happen with you boys, but go. Hope he feel better. Sa hon retsamt och la sig ner igen. Jag log mot henne och sen försvann jag ur rummet och sen var det bara direkt till Harry och när jag kom dit var Liam redan där. Han satt med sina fingrar i Harry's hals på badrumsgolvet. Jag trampade snabbt av mig skorna och satte mig på huk bredvid. 
- What do you doing? Frågade jag och kollade stressat på Harry och Liam.
- He sounds like he's going to throw up but he can't get it up. Sa Liam rätt lugnt och Harry hucklade till igen och Liam stoppade snabbt ner sin fingrar i Harry's hals och mer kom upp. Jag suckade och skulle just fråga vad som hade hänt när ytterdörren rycktes upp och in kom Louis, Zayn och Eleanor. Dom kom in lika stressade som jag hade varit. Nu hade Caroline också kommit till badrummet och hon såg skräckslagen ut. 
- What happened yesterday when you come here? Frågade Louis och kollade på Caroline. Hon kollade på Louis och ryckte på axlarna. Det märktes att hon visste lika lite som vi. Harry hucklade till och föll ihop. Liam gjorde tre-fyra magpump på Harry medan Louis hade satt sig på huk för att snabbt kunna vända Harry till sidan och det kom upp massor av spya denna gång. Men det verkade hjälpa för Harry's ögon öppnades sakta och då var det inga problem att se att han faktiskt var alkoholpåverkad. 
- Not again. Sa Liam och vi andra suckade. 
- We have to shower him, I'll get clean clothes to you both. Sa jag och kollade på Liam som nickade och sen försvann jag in i Harry's sovrum och han säng var typ lika äcklig som han själv just nu. Jag tog två par mjukisbyxor och två t-shirts från garderoben och återvände till badrummet.
- Thank you. Sa Liam och nickade mot handfatet för att jag skulle lägga kläderna där. 
- We have to clean his bedroom too. Sa jag när jag kom tillbaka. Zayn suckade och kollade på Louis som nickade. Men innan de gick och började med det så skickade vi Eleanor och Caroline till Barbara. 
- I think you and Harry would do well to not be together today. We will take care of him and call if there is anything. Zayn's mening lät hård men det var sant. Eleanor tog med sig Caroline till Barbara. 
 
Eleanor och Caroline lämnade lägenheten. Louis och Zayn försvann in i sovrummt och det blev än lugnare tillvaro i Harry's badrum. Harry var så däe seg som man är när men just fått tillbara medvetandet och så var han slö i kroppen och väldigt avslappnad vilket gjorde honom tung. Jag och Niall hjälptes åt att duscha honom och sätta på han de rena kläderna, när det var klart satte sig Niall med Harry och en bakbunke i soffan medan jag tog mig en dusch, för jag kände mig inte alls fräch efter att ha suttit med Harry över toan.. Efter att jag hade duschat bytte jag plats med Niall som sen gick och skurade badrummet. Ungefär en kvar senare var allt rent. Sovrummet, badrummet och Harry själv. 
- Ugh, what a morning. I have to call Perrie and say we can't be seen today. Zayn plockade fram mobilen.
- Tell her she can go to our house if she wants. Sa Louis och kollade sen på Harry men nu var vid medvetende men fortfarandra så var han väldigt trött och till och med lite förvirrad. Niall reste sig för att hämta lite vatten och kom tillbaka med två tomma flaskor rödvin.
- On the sink. Harry? Sa Niall och höll upp flaskorna och vi andra suckade medan Harry nickade.
- I had anxiety yesterday. Sa Harry och Niall hade redan gått tillbaka till köket.
- Do you have more in the locker? Ropade Niall från köket och Zayn reste sig och gick det. Vi kunde ju varandras lägenheter innan och utantill så dom gick direkt dit Harry brukade ha sin alkohol. 
- Yes. Take it. Hörde jag Zayn säga och sen hördes skrammel av flaskor. 
- No, Niall. Are you completely stupid? You can't go in my locker and get my things. Put it back. Skrek Harry argt och skulle just resa sig upp och gå mot köket men Louis hann ta tag i hans arm så att han ramalde ner i soffan igen.
- Harry, stop it. Let Niall take it. You, alcohol and anxiety isn't a good combination and you should really seek help for the anxiety. Sa Louis lugnt eftersom vi inte visste hur arg han skulle bli över en som mening.
- No, I do not need help. Where is Caroline? Sa Harry irriterat. 
- Um, sure. That's why we called and finds you drunk in bed. You had almost smothered yourself in puke. She is with Barbara and Eleanor in our house. Sa Louis och vände sig om då han hörde att Zayn och Niall kom från köket. Dom gick ut i hallen med påsen och Harry stretade emot Louis grepp för att få tillbaka det men Louis var betydligt starkare än Harry nu när han var så pass svag som han var. 
- Who is Barbara? Frågade Harry plötligt och allas blickar hamnade på Niall och sen på Harry eftersom han vet vem hon är. Han har träffat henne flera gånger, men då visste vi inget om Niall kärlek till henne. 
- Barabara Palvin, the most beautiful person in the world. Sa Niall och log. Hans ögon lyste av lycka. Sen berättade Louis att han ville ringa Anne. Om någon förtjänar att veta om Harry's tillstånd är det hon. Såklart så nekade Harry även det men denna gång men det struntade Louis helt i. 
- Anne, it's me, Louis. I just want you to know that Harry have suffered from anxiety attacks and suppresses them with alcohol. This morning we found him unconscious in bed after nearly strangled by his own vomit. All morning has Liam sat with him in front of the toilet with his fingers in Harry's throat. Harry is okay now, but we are so worried about him. När Louis kortfattat hade berättat för Anne om Harry's tillstånd så blev han tyst ett tag och sen började han prata igen. Samtalet höll på säkert 45 minuter innan det la på. Harry kollade med samsen blick på oss alla. Vi hörde snyftningar från Harry's sida och vi alla blev förvånade, han gråtar aldrig annars. 
- I'm so stupid. Can you bring me Caroline so I can apologize. I'm supposed to take care of her. Sa Harry.
- That's what you've done in the past month and that is what put you in this situation. With that I don'e mean that you aren't good together, because you really are. But you have to be apart for a while. Sa jag.
- Our tour starts soon and you can't fell like this then. Your mom will call and psychologist and you, me, El, Liam and Caroline goes to Holmes Chapel tomorrow. Sa Louis och kollade på Harry som nickade. Eleanor skulle med för att Louis ville vara med henne men också för att hon är Harry's kompis sen länge tillbaka. Zayn och Niall skulle vara kvar i London några dagar. Zayn skulle va med Perrie innan deras turné börjar och Niall skulle på en modelluppvisning som Barbara skulle vara med i, men båda skulle komma sen. Det blev kväll. Vi bestämde oss för att åka till vårat hus. När vi kom dit kramade Louis glatt om Eleanor och var Perrie där. Zayn och Perrie for till Zayn's lägenhet medan Niall och Barbara fot till Niall's. Vi gick och la oss tidigt. när jag väl låg i sängen smsade jag ett godnatt till Sophia som är i spanien med några av sina vänner. jag sknar henne verkligen. Jag fick snabbt ett godnatt tillbaka och sen somnade jag.
Är killarna bra vänner eller är dom bra vänner? Dom finns alltid där för varandra och jag älskar det. Förlåt om ni blev beskivna över delen men jag är dyng förkyld och huvudet dunkar, jag gjorde mitt bästa, snälla lämna en kommentar till mig?:D

More Than This - Del 29

Senaste:
Harry's perspektiv; 
Det tog inte långtid innna min mobil plingade till och det var från Thea, hon skrev arr hon och Tim skulle komma förbi imorgon och Niall skrev att han skulle bara med Barbara, så vi skulle träffa han och killarna i övermorgon. Jag svarade på alla sms och sen gick vi och la oss och jag somnade med Caroline i mina armar och det märktes att hon trivdes, jag pussade henne lätt i pappan några gången innan vi somnade sida vid sida, precis som det ska vara.


Egentligen hade jag planerat att åka tillbaka till New York idag men eftersom något hände med Caroline så kände jag att jag behövde vara kvar en eller två dagar till. Ännu mer orolig blev jag såklart när Harry sa att vi inte kunde träffa henne igår när han hade hittat henne, så nu var jag och Tim på väg dit för att egentligen se var dom hände. 
Do you know anything more about her? Frågade Tim efter en stund och jag skakade på huvudet.  
No, not more than yesterday. Sa jag utan att kollade på honom. 
- It doesn't sounds good. Jag skakade på huvudet samtidigt som jag svängde in på parkeringen till Harry's enorma hus, helt sjukt att en 19 årig kille han bo så fint. Vi klev ur bilen och gick mot huset, Harry öppnade. 
- Hi, come in. I'll wake her. Sa Harry när han öppnade dörren. Själv blev jag förvånad, hon brukar aldrig sova så här länge. Harry kom in i vardagsrummet där jag och Tim satt och efter sig hade han Caroline.
- Omg what. Var det enda kag fick ur mig när jag såg min syster med blåslagna ögon och svullna läppar. 
- What have you done? Frågade Tim snabbt och Caroline slog sig ner i soffan. 
- He raped me. Hörde jag verkligen rätt? Sa min syster precis det som jag hörde, det räckte med att hon bara sa han, både jag och Tim förstod mycket väl vem hon menade. Det blev tyst i rummet för att ingen hade något bra att komma med, själv satt jag bara med enorma skuldkänslor. Det är praktiskt taget mitt fel eftersom jag verkligen tyckte att han var värd att komma, vilket jag insett nu i efterhand att han inte var.
- I'm so sorry, it's my fault. Jag kramade försiktigt om henne, eftersom jag inte visste hur många hemska blåmärkten som gömmer sig under hennes kläder. 
- No, it's not your fault. You can't help that dad is an idiot. Yes, it was you who let him come but who knew it would end like this? No one. So you don't blame yourself for this. Hennes ord gjorde vin aning förvånad, jag trodde att hon skulle vara argare och säga "vad var det jag sa" eller något liknande. Vi parade mer om att jag skulle åka hem och att jag faktiskt hade tänk ta med mig Tim. Han har aldrig varit utanför London och förtjänade det, vi frågade om Caroline ville med men Harry sa snabbt nej.
- No, don't take her from me, or sorry obviously you should follow if you want to. Sa Harry och vände sig mot Caroline som skakade på huvudet. Det märktes att som två inte vågade vara ifrån varandra, inte än i alla fall.
- Is this house really yours? Tim's fråga fick alla att kolla upp eftersom han bytte samtalsämne
- Nah, me and the boys have this toghether, but vi hve our own apartments too. If we want to be alone or if our girlfriends and familys visit us.
Vi satt där och pratade om allt möjligt när dörren ryktes upp och in kom massor av folk, eller åtminstone 6 stycken.
 
Jag skulle visa Barbara vårat hus på uppfarten mötte vi Louis, Eleanor, Liam och Zayn. Sen när vi kom in satt Harry, Caroline, The och Tim där, så vi blev inte alls så ensamma som jag hade hoppats på. Jag log lite lätt mot Barbara som bara log tillbaka. skönt att jag hade hittat en så lättsam tjej, eller vän, eller vad jag borde kalla henne. 
- Oh, this house wasn't empty. Sa Louis när vi stod alla tio i vardagsrummet.
- Omg, what have you done? Frågade Liam snabbt och pekade på Caroline.
- My dad raped me. No more question. Caroline kollade ner i golvet när hon sa det. Jag suckade och förstod att det var det som hände då hon försvann igår. Jag kollade snabbt på alla i rummet och min blick stannade på Harry som satt och stittade rakt fram.
- We should go. But sis, call me if you need to talk. Love you. Caroline kramade om Thea och Tim innan de gick och sen slog vi oss ner i soffan där de hade suttit. Alla satt tysta, vad säger man när man får veta något sånt. Både Harry och  Caroline satt tystare än vanligt så jag tog beslutet att det kanske var bäst att vi andra aggreade som vanligt, så jag började fråga vad Louis, Liam och Zayn hade gjort under dom dagarna vi inte varit med varnadra. Louis och Eleanor hade varit i Manchester hos Eleanor's föräldrar. Liam hade varit i kvar i London med Sophia och Zayn hade vrit med Perrie i Paris. Sen frågade jag Harry också även om jag  typ visste.
- Spent time with Caroline. Sa han och kort och vi nickade. 
- Sorry guys but I'm not in mood to be all together so we go to my apartment. Han kollade på Caroline och hon nickade instämmande mot honom och sen reste de båda dig från soffan. 
- Harry, how are you really? Should we be worried about you? Frågade Eleanor snabbt och Harry vände sig om och skakade på huvudet. Jag var glad att hon frågade och Louis såg nöjd ut också. Eleanor har alltid varit en sån som bryr sig om ur andra mår, hon är väldigt mån om att alla ska må bra.
- I'm fine and no you shouldn't be worried. Sa Harry och en stund senare såg vi hur hans bil svängde ut från uppfarten. Egentligen borde vi inte ha låtit honom fara, fast samtidigt är han 19 snart 20 år och vuxen nog att ta sina egna beslut, så vi bestämde oss för att försöka att inte vara så oroliga över våran "lillebror", han är trots allt minstingen i gruppen.
- And you two? Is the Narbara rumors trure? Frågade Liam och kollade på mig och Barbara. Vo log och jag tog hennes hand och nickade mot Liam som gav i från sig ett "aw" när Barbara placerade an puss på min kind. Nu visste killarna det. Fansen behövet inget veta, inte än i alla fall.
 
När vi kom hem så satte vi igång en film och Caroline somande rätt snabbt. Själv satt jag bara där med en obeskrivlig ångest. Jag blundade och kände bara att jag ville sova och vakna när Caroline mådde bättre, för att se henne må som hon gör är inte roligt. Jag flyttade försiktigt udan henne huvud från mitt ben och sen bestämde jag mig för att dämpa ångesten med vin. Först drack jag bara två glas, men två glad blev snabbt till två flaskor och sen började golvet under mig vingla och jag visste mycket väl att aloholen började verka i kroppen. Jag gick och la mig i sängen, alkoholen gjorde att jag glömde helt bort att Caroline faktiskt låg i soffan och sov. Jag låg vaken en stund och frågade mig själv varför jag drack två flaskor vin när ångesten ändå var oförändrad, istället mådde jag bara väldigt illa nu. Jag la mig på rygg och tittade upp i taket och sen somnade jag så i hopp om att må bättre.
Att vara full och somna på rygg kanske inte var det bästa. Förlåt tusen gånger för den dåliga uppdateringen. Men jag skulle publicera detta inlägg igår men somnade för att jag var så trött
och sen glömde jag helt bort det. Kommentera nu!:D 

More Than This - Del 28

Senaste: 
Caroline's perspektiv;
Trots paniken lyckades jag skrika men ingen kom. Jag undrade vars Harry hade tagit vägen. Pappa började släpa med mig mot en bil och jag fortsatte att skrika bara för att. Helt plötligt låg jag i baksätet på en bil. När pappa backade ut såg jag hur Harry kom ut och såg rätt vilsen ut. Jag bankade allt var jag kunde på rutan och pappa skrek att jag skulle sluta med det. Jag såg hur Harry blev mindre och mindre och till slut var han utom synhåll. Jag sönk ner i baksätet och kände mig maktlös. Kommer någon hitta mig innan det är försent?


Jag kom tillbaka från toan men när jag kom ut var Caroline inte där, vart kunde hon ha gott utan mig? Jag kollade mig omkring men kunde inte se henne någonstans men ett steg till och jag klev på något, hennes ring. Jag plockade upp den, la den i fickan och gick snabbt in i kyrkan och kollade men Thea och Tim om dom hade sett henne men båda visste inget. Jag suckade och testade ringa Caroline men hon svarade inte. Sen kom jag på att hennes pappa inte har setts på ett tag. 
- Have you seen your dad? Frågade jag och då såg båda aningen orolig ut. 
- No, not him either. Do you think..I'll call him. Sa Tim snabbt men fick inget svar där heller. Jag bestämde mig för att åka och leta efter henne. Thea frågade om hon skulle följa med men jag tyckte det var bättre att hon var kvar här och tog hand om gästerna. Väl i bilen ringde jag upp Niall. 
- Hi Harry. Svarade Niall i telefonen. 
- Have you seen Caroline? Are you with her now? Frågade jag snabbt och stressat. 
- Caroline? No, I'm with Barbara now, you know. Sa han och jag suckade. 
- Yeah, I know bye. Sa jag och la på utan att ens ge Niall chansen att svara. Allt var så rörigt i mitt huvud, jag stannade bilen för att kunna tänka klart. Eftersom pappan inte bor någon stans så måste han ha tagit henne till ett undan skymt ställe, för jag var rätt säker på att han var med henne nu och det gjorde mig inte lugnare. Till slut bestämde jag mig för att åka till skogen, rätt eller fel, jag var tvungen att aggera.
 
Pappa parkerade bilen i en glänt i skogen och sen slet han mig ut bilen. Ena stunden var han v'äldigt hårdhänt och andra stunden var han snällare. Själv var jag stel och livrädd, allt jag ville var att Harry skulle komma och rädda mig, men han är troligtvis kvar på begravningen med dom andra. Pappa drog med mig  in i skogen och jag började ångra att jag ens klev upp i morse, hade jag legat kvar i sängen så hade detta aldrig hänt. 
- What's on your mind? Frågade pappa plötsligt och lät även denna gång bli att svara. 
- Actually I don't care. You are so disgusting, I don't understand how this guy can be with you? maybe he is sick, is he? La pappa till och jag blev bara mer och mer irriterad på honom. Inte nog med att Harry's fans hatar mig, min pappa gör det också. Plötsligt stannade pappa av och puttade ner mig på marken och min första tanke var att jag nu skulle bli tvungen att genom gå min tredje våldtäkt. Pappa satte mig på mig så att jag inte kunde röra mig och sen började han massera mina bröst och det var inte bekvämt, det gjorde ont och av rena reflexer gav jag ifrån mig ett "aj" och då slog han mig rakt över kinden. Det sved. Tårarna började rinna över mina kinder och det var någon som pappa tyvärr la märke till.
- Oh, become a wimp too? Don't cry. Sa pappa och slog med med knytnäven över ögat och det gjorde så ont att jag inte ens fick fram ett "aj" men tårarna fortsatte rinna och pappa fortsatte slå. 
- Say that you love me more than the ugly guy with curly hair? Sa pappa argt och jag tog mod till mig att skaka på huvudet. För inte ens chans att jag älskar pappa mer än Harry, men sekunden senare fick jag ångra mitt svar.
- Say it, otherwise. Sa pappa och började knäppa upp sina byxor och det jag då såg det som fick mig att vilja spy.
- Okay, I lo-o-ove you-u-u m-o-o-ore. Stammade jag fram och pappa lutade sig fram mot mig.
- I knew that. Sa han och tryckte sina äckliga läppar mot mina. Nu hade hela situationen blivit så hemsk att jag gett upp hoppet. 
- How did it feel? What can I do now? Frågade pappa efter att ha särat sina läppar från mina. 
- Fi-i-ne, do what you wa-ant. Stammade jag fram i hopp om att detta skulle vara över snart.
 
Efter något som kändes som ev evighet kände jag hur pappa reste sig från mig. Då hade han slagit mig blå i ansiktet och även låtit mig genom ännu  en våldtäkt. Jag såg hur han snabbt knäppte på sig byxorna. Det jag inte förstod var varför han fick så bråttom. En sekund senare tyckte jag att jag kunde höra mitt namn ropas. Jag kollade på pappa och han kollade på mig också.
- Some idiot looking for you. Sa pappa och jag satte mig upp. 
- Caroline, are you here? Hörde jag rösten säga och jag kände ditekt igen den. 
- Yes I'm..började jag skrika men avbröts av pappa som slog mig igen. Jag hörde Harry skrika igen och ville svara men pappa skrämde mig. Till slut reste jag mig upp och vände ansiktet från pappa och skrek allt var jag kunde. 
- I heard you but where are you? Hörde jag Harry skrika och nu var hans röst nästan slut, lät det som. 
- He'll not find you. Sa pappa och knuffade till mig så att jag ramlade. Jag reste mig snabbt upp började springa. Jag sket fullstndigt i att jag inte hade på min min byxor, allt jag ville var att komma bort här ifrån. Jag sprang och sprang och kollade bakåt för att se om pappa var med men det var han inte. Till slut kom jag till gläntan där pappa hade parkerat sin bil, men bredvid hans bli stor  Harry's bil. Utan att tveka tog jag plats i bilen, där bak för att det var tonade rutor där. Där låg jag på bilgolvet, för förr eller senaste måste Harry komma tillbaka hit. 

Egentligen ville jag bara sätta mig när och gråta men det kunde jag inte. Jag gick runt i skogen och skrek på Caroline. Hon hade ju svarat så hon kan inte vara så himla långt bort. Jag gick och gick och tillslut kom fick jag se något jag velat inte hade sett. Just framför mina fötter låg hennes byxor, trosor och mobilen. Nu satte jag mig faktiskt ner och grät, det gick inte att hålla tillbaka trårarna.
Jag hörde hur en bil snabbt jag plockade tveksamt upp sakerna och med panik började jag springa mot glänten där jag parkerade min bil. När jag kom dit var pappans bil borta och jag såg han försvinna ut på bilvägen. Jag gick snabbt fram till min och där satt hon. Tårarna rann över både mina och hennes kinderna. Utan att ens tveka gick jag fram till baksätet och öppnade dörren, jag drog snabbt ut henne ur bilen och kramade om henne. Hon började gråta ännu mer och
jag höll bara om henne en lång stund. Att säga någon kändes meningslöst.
- Are you crying? Frågade hon efter en stund.
- Of course I do. Here, get dressed. Sa jag och sträckte fram hennes kläder.
- Harry, not them. Sa hon med en klagande ton och  jag suckade
I know, but you have to. I'll drive straight home so you change them. Snörvlade jag fram och torkade bort tårarna och det slutade med att hon bara tog på sig byxorna. Hon satte sig i bilen och jag gjorde lika så och sen körde jag raka vägen hem till mig. Väl hemma tog Caroline snabbt av sig byxorna och jag gjorde upp ett varmt bad åt henne och där satt hon längre. Under tiden hon badade så pratade jag med polisen och dom sa att han hade kommit tillbaka till fängelset och att han inte skulle få livstid för de visste redan om det som hade hänt
- Since it was a premissition, we had a camera on his jacket that he didn't know about, so we have seen it all and will contact you both later. Jag tackade för mig och vi la på. Sen ringde jag till Thea, Tim och Niall för att berättade att jag hade hittat henne och att vi var hemma hos mig nu och att dom fick komma imorgon om dom ville träffa henne. Idag kändes det som att hon inte behövde träffa fler folk. 
- Harry..Ropade hon från badrummet och jag gick dit för att se vad hon ville. 
- I don't want to be alone. Should I get up or what? Frågade hon när jag kom in
- It is up to you. Shall I get clothes? 
Hon nickade och jag gick till min garderob och hämtade ett par av mina mjukisbyxor och hennes favorit hoddie, som var min men som hon praktiskt taget tagit över. Jag gick tillbaka och la kläderna på handfatet och skulle just gå när hon sa emot. 
- Help me. Sa hon och pekade på sitt hår. Först förstod jag ingenting men sen förstod jag att hon hade för ont för att stäcka armarna över huvudet. Jag hjälpe henne att ducha och sen satte hon på sig sina, eller mina kläder och sen parkerade vi oss i soffan med Caroline i mina armar resten av kvällen. Vi satt där oc såg film, pratade om vad som hade hänt och okej, jag är kanske inte den bästa psykologen men jag hoppas ändå att vårt samtal fick henne att må bättre.
- Harry, what would I do without you?  My life will never be a normal life. Sa hon och kollade på mig med hennes blåslagna ögon. Hon var verkligen misshandlad.
- Do not think so, you will never be without me and meybe not, but I will try my best to give you everything for you to feel good, one day you will even though this will always be with you, just like me. Sa jag och strök henne försiktigt över kinden. Hennes liv kommer aldrig att bli normalt, men samtidigt kan det bara bli bättre. 
- I love you too, you don't understand. Jag log mot henne och nickade lite lätt.
- I understand, and you look what I found on the bridge of the church. Sa jag och tog upp hennes ring ur fickan och hon sken upp medan jag trädde den över hennes finger. Det tog inte långtid innna min mobil plingade till och det var från Thea, hon skrev arr hon och Tim skulle komma förbi imorgon och Niall skrev att han skulle bara med Barbara, så vi skulle träffa han och killarna i övermorgon. Jag svarade på alla sms och sen gick vi och la oss och jag somnade med Caroline i mina armar och det märktes att hon trivdes, jag pussade henne lätt i pappan några gången innan vi somnade sida vid sida, precis som det ska vara.

Och ännu en del. Asså jag tycker Caroline's liv är så hemsk men jag är inte Harry för fin mot henne. En sån pojkvän skulle man ha haft!;) haha. Kommentera nu!:D
Sen en guldstjärna till mig för att jag skriver om Narbara, då jag som Niall-gril har väldigt svårt för att acceptera dom, men no hate to her, jag måste väl inte älska henne?
Visa fler inlägg