What Would You Do - Del 46

Louis's perspektiv;
- I want you. Sa jag och log mot henne.
- I know, take me. Sa hon och jag gjorde sakta med säkert som hon sa och ett tag senare låg båda helt slut och det var återigen vår fina stund, fast på kvällen. 
- Morning or evening, you are still amazing, sweetie. Sa jag och la mig bredvid henne igen.
- You too babe and I love you more than everything. Sa hon och jag la mig bakom henne och somnade.


 
Emily's perspektiv;
• that's what makes you beautiful 
Harry avslutade What Makes You Beautiful inför ett fullsatt O2 i London, alla skrek och apploderade. Killarna hade just gjort sin sista show på deras Take Me Home Tour. Jag såg hur glada killarna var men det syntes också på dem att de tyckte det var lite sorgligt. En timme senare hade hela arenan tömts och dörrarna hade stängts, alla utom en och jag visste varför. Jag hade valt att överraska killarna och in kom alla deras familjer och då menar jag alla. 

De från teamet som varit med på hela turnén. Mamma, Ben och Alice. Eleanor, Sophia och Perrie. Louis's mamma, Dan, Lottie, Daisy och Phoebe. Zayn's mamma, Doniya, Waliyha och Safaa. Harry's mamma, Robin och Gemma. Liam's mamma, pappa, Ruth och Nicola och sist men inte minst hela Niall familj och det är Niall's mamma, pappa, Greg, Denise och lilla Theo.
- Nice to see you all but why are you here? Frågade Niall högt och de som hörde honom kollade på honom.
- Emily thought that a One Direction family party would be a perfect so she callled us all. Sa Gemma och log. Jag såg hur Louis sken upp och sen kom han fram och gav mig en kram.Zay satt och pratade med sin familj och Niall satt med Theo i knät. Det var så kul att se killarna med sina familjer och att Alice har fått träffa One Direction. 

Harry's perspektiv; 
Att sitta och se killarna umgå med sina familjer var underbart och att få träffa Theo var roligt. Theo har Greg ansiktsdrag vilket gjorde att han var lite lik Niall också, de har samma och näsa och samma kinder. Jag kunde inte låta bli att le när jag såg den tillsammans och ännu finare blev det när Lux gick dit och petade på Theo. 
- Theo is so cute, look at him and Niall. Sa jag och vände mig mot mamma som nickade.
- They are really cute. But you..how is everything now, how do you feel? Frågade hon och jag tänkte efter. Jag mår bra och det ska bli så skönt att komma hem ett tag. Jag svarade på mammas fråga medan jag såg hur Em gick runt bland alla människor och Louis satt ensam i ett hörn lite längre bort.
- Hi, what are you doing? jag kollade upp till vänster om mig och där stod Em.
- Just talking. Thank you for brought all them here. Sa jag och petakde på alla.
- Yeah it was a good idea. Do you want cake? Sa mamma och sträckte fram en kakbit. Jag suckade och skulle just avbryta henne när Em suckade lätt och sen log hon. 
- Oh, I really want to but I can't eat. Sa hon och mamma bad om ursäkt. Hon hade glömt bort det. Jag frgåade Em vad Louis gjorde och hon ryckte på axlarna innan hon gick vidare och satte sig vid Niall och Theo.
Jag gick bort till Louis som satt ensam och när jag kom dit så la han sig snabbt över bordet han satt vid.
- What are you doing, bro? Sa jag och slog Louis på axeln han bad mig bara gå och jag suckade.
- Come on, tell me. Sa jag och  Louis kollade bara och puttade mig i magen och jag suckade.
 
Louis's perspektiv;
Nu hade jag suttit här och killarna hade varit här och frågat vad jag gjorde och jag bad dem nbara gå. Till sist kom Lottie och jag sa at hon skulle få se snart. Jag hade för länge sen börjat ett tal till Em och  nu höll jag på att skriv klart det sista. Em är väldigt ung och därför ville jag inte fråga om hon ville gifta sig med mig. Det för jag göra om 3 år för då är hon arton och jag vet att jvi är tillsammans då. Men någonring måste jag göra för henne. Jag kollade mig omkring och såg att det fanns en microfon som inte var i kopplad. Jag badJosh fixa det åt mig medan jag skrev klart det sista av mitt tal. För att vara ärlig så är jag nervös. 
- Are you done? Frågade jag när Josh kom tillbaka och han gav mig micken och jag började gå mot scenen. 
 
• They don't know how special you are. 
They don't know what you've done to my heart

They can say anything they want. Cause they don't know us. 
They don't know what we do best
That's between me and you our little secret
 •

Jag sjöng det medan jag gick upp på scenen och alla kollade på mig och en satte sig på stolen som var bredvid mig på scenen och när hon satt där så börjde jag på mitt tal som jag blivit klar med. 

- For 1.5 years ago I met a shy little girl. I had no idea who she was but pretty quickly I realized how beautiful she was and is. When everyone found out she was only fifteen, it was chaos. The guys supported me in my choice of love, but the team did not. After that me and Em had spent four months in the hospital, I realized how strong we are. I love you more than much else. You have gone through so much for my sake and because it is too early to ask if you want to marry me, I do it in 3 years, I know that it's still us, I love you.
 
Emily's perspektiv;
Jag satt och lyssnade p det fina talet Louis hade skrivit åt mig och jag såg hur alla andra också lyssnade. När han var klar ställde jag mig upp och gav honom en kram innan jag tog microfonen av honom.
- I love you Louis and I will do everything for you. Sa jag och Louis frågade om jag inte ville berätta för alla vad som hände och jag nickade. Jag började berätta om Carl och alla lyssnade noga och när jag hade berättat klar och klivit av scenen kom folk fram och berättade hur stark jag var. Kvällen och natten fick snabbt och när morgnen kom så var det dags att åka hem. Jag trodde att jag skulle med Louis till Doncaster men när vi plötsligt stod på Heathrow och det visade sig att min och  Louis familj skulle till Paris, allt var perfekt,
- I love you Louis and don't leave me. Sa jag och till Louis när vi några dagar senare stod på toppen av Eifeltornet. 
- I love you too and of course I won't leave you. You are my everything. Sa han och pussade mig. 
Jag satte mig själv i Louis's famn och insåg hur mycket jag gått igenom.Jag log och våra läppar möttes.
Då var sista delen ute. Så vad tyckte ni om slutet och om hela novellen?:D Kommentera!:D
Sen kan jag meddela att jag har en handling till en ny novell, så nu tycker jag att ni ska läsa den nya handlingen som finns i menyn och sen vara på om jag ska skriva den novellen eller inte? 
#1 - - Matilda:

Såklart du ska firtsätta så begåvad som du är vännen! :)

Svar: Tack så mycket hoppas det är fler än du som tycker så för annars kommer jag inte att göra det!:D
Berättelser Med One Direction

#2 - - Mrs Nellie Directioner:

Åååååå varför måste den vara sluuuut????? Den nya verkar bra, men kommer verkligen sakna What would you do!!!!

Svar: Tack så mycket, så du tycker att jag ska skriva den nya?:D
Berättelser Med One Direction

#3 - - Tova:

Jag tycker att denne novell har varit väldigt bra och jag tycker att nästa låter grym, snälla skriv den, nu när du ändå har en handling är det dumt att kasta bort den, haha!;] Kram!

Svar: Åh, tack vad roligt att du har tyckt om denna novell!:) Ja, vi får se var jag gör med den hadnlingen jag har!) Kram!:)
Berättelser Med One Direction

#4 - - Emma:

Superbra. Konstig att den är slut. Det känns som igår du frågade mig om namn på den, haha!! Tycker den nya handlingen värkar intressan

Svar: Ja, tiden har gått sjukt fort men det är ändå nästan 50 delar!:) Tack så mycket, så du tycker alltid att jag ska skriva den nya?:)
Berättelser Med One Direction

#5 - - Emma:

Sv: Va? Nu fattar jag inte Haha

Svar: Så du tycker att jag ska skriva den nya novellen?:)
Berättelser Med One Direction

#6 - - Emma:

Absolut!!!! Det gör jag alltid!

Svar: Okej , då vet jag!:)
Berättelser Med One Direction

#7 - - Elin:

Skulle du vilja köra ett länkbyte? Kommentera på min blogg! - E

Svar: Nej, tack inte just nu! Kram!
Berättelser Med One Direction

#8 - - My (1D Novell):

Suuperbra slut,, fick gåshud! haha :D så jäklar gryymt :D
Åh jaa, nya novellen verkar så sjukt bra! Ska bli spännande å få följa den :D

Svar: Tack vad roligt att du tycker det!:)Jag blir så glad.Och tack igen det verkar som att det blir en ny novell! Kram!<3
Berättelser Med One Direction

#9 - - Ellen:

Började läsa den här berättelsen igår och sedan var jag fast, du är helt grym på att skriva så jag hoppas verkligen att du fortsätter med ytterligare en berättelse!

Svar: Jag kommer att skriva en ny novell och vad roligt att du tycker om det jag gör! Kram!<3
Berättelser Med One Direction

#10 - - Felicia:

Kan du göra en one shot om mig Niall?

Svar: Ah det skulle jag kunna göra någon gång snart:)
Berättelser Med One Direction