What Would You Do - Del 26

Harry's perspektiv;
- So what? If she makes him happy,  should be them and I don't think Louis did something wrong. If I was him I wouldn't trust you, so he don't have to tell you the truth. I'm not going to discuss this with you. I am going on tour with them and that's it, please go. Sa Paul och både jag och Louis flyttade oss snabbt från dörren i fall Carl skulle komma ut, vilket han inte gjorde. Istället blev det helt tyst inne i rummet och sen hördes en duns som inte lät bra. 
- Shall we? Frågade jag och Louis nickade. Vi gick mot dörren igen, jag böjde mig ner för att se kuna se något genom nyckelhålet och just då slets dörren upp och jag reste snabbt på mig igen och  vi fick en chock.
Carl's perspektiv; 
Jag förstod nu varför Harry och Louis hade varit inne hos Paul och jag blev så arg för att Louis alltid går bakom ryggen på mig och Harry hade gjort det också. Jag gör ju bara mitt jobb och får en massa skit tillbaka, så ska det inte vara. Efter att ha fått nog gick jag med bestämda steg ut från Paul's kontor och när jag ryckte upp dörren möttes jag av Harry som tod på huk och Louis bakom honom. Harry ställde sig snabbt upp och såg chockad ut.
How much have you heard? Frågade jag och de kollade på varandra och sen på mig.
- To be honest, almost everything. Sa Harry och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga.
How can you go behind my back like you do? Frågade jag efter att vi stått och tittat på varandra ett tag. 
- How can you make Louis so unhappy? Sa Harry och jag suckade och gick vidare. För tillfället orkade jag inte prata med dom och speciellt inte när Harry började vända allt mot mig, som om vet var mitt fel. Jag kunde inte förså hur Paul kunde välja bort sitt eget barn för One Direction och hur han bara kunde anta att jag gjort fel. 

Liam's perspektiv;
Klockan var nästan halv elva på kvällen och vi började faktiskt undra var Louis och Harry tagit vägen. De hade varit borta snart 3 timmar och vi ska upp tidigt imorgon, så varför kommer de inte tillbaka. Jag bytte kanal hit och dit medan Zayn och Niall satt och petade på varandra fram och tillbaka. Det märktes verkligen att vi hade tråkigt. Jag bestämde mig för att ringa Harry och se om allt gick bra för dem. Några signaler gick innan han svarade och jag satte på högtalare och Harry berättade att det träffade Carl och att han var arg för att han tyckte att Harry och Louis gått bakom ryggen på honom. Lite konstigt att Carl inte ser sin egen del i allt detta. 
And Paul? Is he going with us? Frågade jag och Harry sa att han skulle med oss. Jag nicade ett "ja" till Niall och Zayn som också blev väldigt glada
That's nice but his paternity leave? Come home I'm tired. Sa Zayn högt och Harry harklade sig.
I don't really know but go to bed me and Louis are home as soon we can. Sa han och vi la på och bestämde oss fakstiskt för att gå och lägga oss. Vi skulle upp tidigt imorgon och det är alltid bra om någon är pigg då. Vi reste oss upp och låste Harry's lägenhet, om han inte har nycklar med sig får han sova hos Louis. 
- Good night mates. Sa jag till Niall och Zayn som sa samma sak innan alla försvann i sina lägenheter. 
 
Louis's perspektiv;
Jag vaknade tidigt efter en lång kväll igår på Paul's kontor. Jag minns gårdagen så väl och nu skulle det faktiskt bli riktigt skönt att komma bort från London och att lämna för att träffa fansen är underbart. Jag klev upp och i köket satt Liam och Harry och åt frukost, jag slog mig ner utan att säga något och Liam frågade hur jag mådde.
- Fine, almost no voice. Sa jag och hade väldigt ont i halsen medan jag faktiskt inte hade så mycket röst kvar. Harry brast ut i skratt och Liam log lite lätt mot mig innan han sa att jag skulle va tyst resten av dagen.
- And you should be able to sing tonight? Sa Harry retsamt. 
- It's not..började jag och fick inte fram "funny" vilket gjorde att Harry skrattade ännu mer. Detta kommer bli en tung dag. Tänk er själv att vara Louis Tomlinson och resa till Austalien med dessa killar utan att prata. Niall kom snabbt in i lägenheten och som vanligt så hör man Niall före man ser honom, så har det alltid varit. Han kom in köket och såg riktigt pigg ut och som vanligt satte han igång och prata om allt och ingenting, det mesta han sa hade vi redan hört så Liam och Harry låssades bli imponerade medan jag bara nickade, som på ett litet barn, det är det som gör Niall till den gulliga av oss.
- Louis has no voice so don't talk to him. Sa Harry och kollade på mig och  Niall satte direkt igång med att fråga hur jag mådde, vad jag hette osv, bara för att retas. Jag log och slog till honom på axeln. Han skrattade igen och jag suckade. 
 
En timme senare mötte vi Paul på Heathrow och han kramade om oss alla och efter ett tag kom hans fru gåeendes med deras son i vagnen. Vi hälsade på henne och tyckte det var helt OK att han hade sin familj med sig, han gjorde trots allt detta för oss. Alla gjorde sig klara och en timme senare satt alla på planet.
- Louis, your voice..Sa Paul och jag log mot honom och nickade. 
- And you should be able to sing tonight? Frågade Pual och jag nickade. Han log och sen pratade han inte mer med mig under den flygresan. Zayn sov Niall satt och  lekte med Paul's son, Liam och Harry satt och pratade med varandra och själv satt jag bara funderade på allt och ingenting, men mest på hur mycket jag saknar Em. 
Väl framme i Perth där första stoppet skulle vara så var det bara att förberad sig för kvällen konsert och ju närmare kvällen kom desto mer nervös blev jag för jag insåg att min röst inte kommer hålla till alla mina solo. Jag har dessutom lite längre solo i Change my mind, rock me, over again och teenage dirtdag. 
- Okay, focus now. Louis can't sing all his parts so Liam you take whole his part in Teenage Dirtdag and just help him in Change my mind. Niall, you help him in over again and Zayn and Liam take whole his part in Rock me. Sa Paul och alla nickade. Sen kommer dom säkert få hjälpa mig i fler låtar men det tar vi då. Vi stod backstage och hörde hur det blev mer och mer folk i arenan och jag såg på Liam att han blev mer och mer nervös.
- Don't worry, you're amazing. Sa jag och kramade om honom. Han log och nickade.
- Tommo and Payno, Come on. Skrek Niall precis när det blev dags att gå in och köra Up all night. Perth var underbara, fansen skrek och jag gjort mitt bästa och det kändes rätt bra trots allt. 
 

Jaha, det blev en lite kortare mellandel, hoppas ni inte blev besvikna. Kommentera nu!:D
Alla underbara läsare kan väl gilla denna hemsida..Direcrioner Meeting 13/6 2014, Kramisar!:)
Visa fler inlägg