More Than This - Del 35

Senaste:
Caroline's perspektiv;
- Goodnight lovebirds. See you tomorrow. Sa jag och lämnade dem i badrummet utan att få något svar. Bara det sa ju hur deras kväll skulle sluta. Jag log för mig själv av tanken och innerst inne ville jag att min och Harry's kväll skulle sluta på samma sätt och det visade sig att Harry ville samma. 

- I love you babe, let's make some love. Sa Harry flirtigt när jag kröp ner i sängen och som svar pressade jag mina läppar mot hans och hans händer for fram och tillbaka över min kropp och det slutade som båda ville, helt perfekt. 


Det hade nu gått två veckor och Harry hade varit hos psykologen några gånger och han hade redan börjar må bättre. Några gånger hade Caroline också varit med och det är först nu efter 1,5 månad som deras förhållande fallit till ro. Det jobbigt för mig och Eleanor i början också men inte på samma sätt.Nu var vi tillbaka i London och börjar jobba och skriva låtar imorgon. Eleanor hade åkt till sina föräldrar i Manchester och Caroline hade hade åkt till New York för att vara med Thea och Tim några dagar. 
- Hazza, how does it feels to be away from Caroline? Frågade Niall när vi satt vid frukosten. 
- Empty. Svarade han och slevade i sig en slev av sitt fil. 
- Of course it's empty. But you have to miss each other and hey, true love never ends. Sa Liam och jag kollade på honom, nog för att Liam alltid sa kloka saker men detta var nästan lite för klokt sagt. Jag sa det åt honom att grimagerade bara tillbaka och sen började vi plocka bort frukosten för att kunna bege oss till studion där vi skulle tillbringa hela dagen. 

När vi kom dit var Paul där och pratade med en främmande man, vi klev ur bilen och  gick för bi och just då tog han tag i Harry's arm och frågade om han var Harry. Harry nickadeoch jag såg hur Paul stod några meter bort och iaktog samtalet. Mannen blev mer och mer upprörd vilket märktes på hans röst. 
- Where is Caroline? Her dad wants to meet her. Sa mannen och Harry kollade bak mot oss.
- Her dad is not abble to meet her. At the first she isn't home and at second he don't deservers her. Sa jag och  mannens blick blev mörkade och mörkare, någon som fick både oss och Paul att reagera.
- How can you say that a dad isn't able to meet his kid?
- It's easy in this situation. Sa Harry  kallt och vände sig mot oss och började gå men då hoppade mannen på Harry bakifrån och  Paul var snabbt där och hjälpte Harry. Mannen blev mer våldsam och  det blev ett typ avslagsmål mellan mannen och Paul och att se Paul försvara oss på detta sätt hade vi aldrig behövt se. När vi kom in i studion vad Paul helt slut och vi andra helt chockade, om ni bara visste hur mycket galningar det finns. Nu är från bara vem han var, vi vet ju att han känner Caroline pappa, eller var det bara en lögn? Jag vet inte, ingen vet.
 

Jag och Thea svängde in typ Victoria Secret shopen och  det var som ett paradise. Jag gick direkt till underkläderna och sen till hyllan där de har sina bodymists, där kunde jag stå och lukta i eveigheter. Vi kollade runt lite och köpte lite och sen när vi hade varit in på de flesta affärerna och när vi kände oss klara så ringde vi Tim för att möta upp honom på ett café. På vägen dit stoppades jag av fans som ville ta kort och  glatt gick jag med på det, jag måste ju ta vara på de få personerna som faktiskt tycke om mig. Sen när vi kom fram till caféet så slog vi os ner vid ett bord och Tim frågade glatt vad vi hade köpt och vi viasde honom allt.
- Girl things. Sa han och suckade. Vi log och nickade. Sen pratade vi allt möjligt och jag kunde inte låta bli att njuta av stunden, visst saknade jag Harry men det var minst lika skönt att få tillbringa några dagar men syskonen, kallar Tim för mitt syskon för att vi frunkade så bra tillsammans redan första gången vi sågs. 
- It's so nie to have you both here and I really happy to lern to know you. Sa hon och vi  log av lycka allihopa. Vi bestämde oss för att fika klart och sen åka hem till Thea och bara se en film och chilla och när jag kom hem tingde jag till Harry för att se hur han mådde och  han verkade må bra. De hade varit i studion och träffat bland annat Josh. Jag hörde Niall säga någon om någon man men när jag frågade vad Niall menade så sa han bara att det inte var något och  även  om det var svårt så litade jag på att allt var under kontroll. 

Vem är mannen? Varför berättar Harry  inget för Caroline? Asså förlåt men jag blev verkligen inte nöjd med denna del och  jag har haft fullt upp hela denna vecka, men en kort fredagsdel får ni iaf!:D Kommentera!
Visa fler inlägg