More Than This - Del 25

Senaste:
Caroline's perspektiv;
Det skickade jag till Thea och till min lättnat så frågade hon inget om stenen. Nu var allt löst, allt utom den. Jag kollade snett mot Harry som satt och kollade på något på tvn. Jag la ifrån mig mobilen och la huvudet på hans lår och  sen såg jag filmen med honom. Min just nu olösta problem får vänta ett tag. 

BILD KOMMER - BILD PROGRAMMET ÄR UR FUNKTION!

Det hade gått en vecka och jag hade fortfarande inte fått träffa Tim, men idag skulle både han och Thea komma hit och eftersom jag inte har träffat någon av dom så var jag faktiskt lite nyfiken på dessa männisskor, vilka är dom, mer än Caroline's syskon, hur är de som personer, mycket tankar som for genom huvudet. Jag satt i soffan och kollade på Caroline som gick fram och tillbaka i lägeneten, till och med hon verkade vara nervös. Vi hade bestämt att träffas alla i Caroline's lägehet, så vi kom hit i morse och hade bara tagit det lugnt, vilket behövdes. 
- Are you okay? Jag kollade på Caroline och hon skakade på huvudet och skulle just säga något när det ringde på dörren. Båda gick dit och när Caroline öppnat dörren stod Tim där. Han klev in och kramade om Caroline. Vi hann inte lämna en till vardagsrummet när Caroline's telefon ringde. Det vad hennes syster, on hade landet och behövde hämtas. Jag log och  hon lämnade mig själv med Tim och han var faktiskt riktigt skön som person. 
 
45 fem minuter senare rycktes dörren upp och in kom Caroline och Thea in. Jag hälsade glatt på henne och sen blev det Tim's tur att hälsa och han var inte lika avslappnad som jag, han verkade nervös, vilket jag förstår om han är. Dock blev det bättre coh en timme senare satt vi i soffan allihopa och pratade. Vi besättade lite om oss själva och självklart fick jag frågor om hur det var att vara känd och sånt och sen kom vi inte på deras mamma oc jag såg på Caroline hur hon blev allt mer och mer osäker i samtalet, hon såg bekymrad ut. Så för att lugna henne la mig min hand på hennes låt, under bordet så de andra inte såg. Caroline stötte bort min hand och kollade med stora ögon mot Thea. 
- Is everything okay? Frågade jag och kollade på Caroline som nickade, jag  visste mycket väl att det var en lögn men sa inget emot och sen visste jaag inte ens vad jag skulle kunna säga emot eftersom jag intevisste vad det handlade om. 
- She may still have anxiety over that you could pay the gravestone. Jag kollade på Thea och suckade.
- Me? Frågade jag chockat och sen snaglade jag mot Caroline som såg ut att skämmas lite.
- Yeah, or could you not? Sorry I thought..Jag avbröt 
- Nonothat's not thatitI Can do that but it's just that..Caroline naver had asked me. Sa jag och alla vände blicken mot henne och  hon reste sig bara och gick från bordet, såklart gick jag efter henne. 

Jag visste att Thea skulle prata om gravstenen, och ja ångest över den var precis vad jag kände. Jag gick in till sovrummet och stängde dörren bakom mig men den öppnades snart och in kom Harry. Han satte sig bredvid mig och kollade mig in i ögonen. Jag kollade bort och Harry försökte vända tillbaka mitt huvud men istället så vände jag hela kroppen bort från honom. Jag hade både ångest och skämdes över situationen. 
- Please, look at me. Why do you deny me? Hörde jag Harry's röst fråga.
- I am ashamed, you can go now. Sa jag ochsnaglade bak för att se om Harry hade rest sig, vilket han såklart inte hade. Min pojkvän fanns verkligen alltid där för mig, vare sig jag ville eller inte. Jag antar att jag ska  vara glad över det men ändå, ibland önskar jag att han bara kunde lämna mig ifred. 
You ashamed? Why? You don't have to be that. 
But my mother died, you are world famous and we can't afford the headstone and Thea wanted me to..Började jag och sen avbröt jag av att tårarna rann ner för mina kinder. Känslan av att inte vara tillräcklig är hemsk. 
- Ask if I could pay it? Fyllde Harry i och jag nickade.
- Yes, I am famous but so what? You know I will always support you. It doesn't matter if it's money, love, warmth, food, security..I give you everything beacuse you are everything, okay? Harry hade nu vänt hela mig mot honom och han fins ord fick mig att förstå hur tacksam jag kanske borde bara. Harry sa att han ville betala gravstenen och att jag inte skulle oroa mig för det och visst jag ville inte oroa mig men innerst inne kunde jag inte låta bli. 
- Kom hit, I love you sweetheart. Let's go to Thea and Tim. Sa Harry och pussande mig på munnen och det blev som han sa. Vi reste oss och när vi kom ut bad Thea om ursäkt och jag sa att det var okej.

 
När Harry och Caroline kom tillbaka syntes det att de hade pratat och  Caroline hade till och med gråtit. När jag såg dom två tillsammans blev jag så glad för hennes skulle. Hon behöver någon som Harry och han verkar inte ha något emot att hon är lite krävande. För under dom veckorna jag har känt henne så har jag märkt att hon är en sån som behöver bekräftelse på att hon duger som hon är och jag tror Harry kan ge henne det. Vi satte och och såg en film innan Harry och Caroline for hem. Själv var jag kvar ett tag till och pratade med Thea. Henne kände jag inte och det skulle vara roligt att lära känna henne och vi funlade bra ihop. 
- It's so nice to meet you, I needed to come out and see other people than my mom. Sa jag och Thea nickade glatt och höll med och efter det började vi  faktiskt planera lite begravningen. 
- Is it so good that we plan without Caroline? Frågade jag oskert och Thea nickade.
- Yes, I think so. Sa hon och fortsatte skriva ner något på ett papper, dock vet jag inte riktigt vad. 
- You think so. Upprepade jag och Thea nickade. Själv kände jag kanske att det inte är så bra. Om jag kände henne rätt så kunde hon nog bli väldigt arg om vi gör det på egen hand, men jag vågade inte säga emot Thea nu.

Asså förlåt, som ni har fått vänta på denna del och sen blev den inte ens lång, Kommentera nu!:)
Klen aledning eller inte: Men jag har jobbat till fem och  sen tränat och  haft körlektion osv, har inte haft til med andra ord. Jag vet att man har tid till allt om man vill men nej,jag har inte det, hur mycket jag än vill. Hoppas ni förståroch glöm inte att ni är bäst.
 
#1 - - My (1D Novell):

ååh harry är fööör underbar!!!!! älskade han <3

Svar: Ja, han är ju den bästa typ!<3
Berättelser Med One Direction

#2 - - Emma:

Bra del!

Svar: Tack snälla du!!:D
Berättelser Med One Direction

#3 - - Ellen:

Jättebra del, längtar till nästa! Tycker att Harry är jättegullig mot Caroline

Svar: Tack så mycket!!:) J, han är verkligen det!
Berättelser Med One Direction

#4 - - Tova:

Jättebra del och förlåt för sen kommentar men har haft så mycket i i skolan. :(

Svar: sv: Tack så jättemycket och att den är sen gör inget, jag blir lika glad ändå!!:D
Berättelser Med One Direction