More Than This - Del 10

Senaste:
Caroline's perspektiv;
Ångesten växte och känslan av att Harry skulle ha gjort det äcklade mig. Jag valde att kliva upp. Jag hämtade mobilen och såg att jag fått ett sms men sket i det. Jag gick in på kontakter och ringde upp Harry, mitt i natten eller inte..jag krävde ett svar. När Harry yrvaket svarade fick jag inte fram ett ord. Jag skrek och grät bara av panikångest. 
- Caroline? What's wrong? Hörde jag Harry säga och jag fortsatte att gråta hysteriskt. 
- Eh, don't do something..I'll be at your place in 15 minutes. Sa Harry och samtalet bröts. Jag la telefonen på bordet och mig själv i fosterställning  i soffan och grät. Så låg jag tills dörren en kvart senare låstes upp. 

Jag skyndade mig till Caroline och när jag kom dit låg hon och skrek i panik på soffan, utan att tveka trampade jag av mig skorna och sprang fram till henne. Hennes ögon var rädgråtna och rösten var hes för att hon skrikit så mycket. Jag satte mig på soffan och frågade vad som hade hänt men hon fortsatte bara att skrika. Jag satte henne upp och höll om henne hårt, väldigt hårt tills hon efter ungefär 10 minuter slutade skrika. 
- What's wrong Caroline? Frågade jag när hon lugnat ner sig, även om hon hyperventilerade fortfarande. 
- Not again. Harry...not again. Skrek hon och jag kollade på henne och frågade vad hon menade. 
- You did it last night. I'm afraid. Sa hon och jag kollade frågande på henne. Caroline började gråta igen och jag höll bara om henne för att jag inte riktigt visste vad jag skulle svara. Vad säger man till en tjej med panikångest när hon pratar så att man inte ens förstår vad hon pratar om?
- I know I had jeans on me yesterday when I went to sleep. Sa hon stressat och jag nickade.
- Yes, I took then off before I left, I mean, it's not so comfortable to sleep in jeans. Sa jag och kollade frågande på Caroline som såg ut att börja fundera över något men jag undrade vad. 
- Really? Frågade hon chockad och jag nickade osäkert innan hon viskade ur sig ett fårlåt. 
- Can you explain what you thought? Frågade jag och efter många tveksamma minuter kom det fram att Caroline för två år sen blev våldtagen och jag blev chockad och ledsen och ännu mer ledsen blev jag när hon berättade att hon inte hade pratat med någon. Jag var den första. 
- I understand that you are uncomfortable with sex and stuff like that but I would never do something like that. Sorry I didn't behaved so well but the more I'm with you, the more I like you. Sa jag och en trygg känsla flög genom kroppen när hon tog sin hand i min. Vi satt länge i soffan och till slut somnade vi faktiskt sida vid sida i hennes soffa. 
 
Jag vaknade av att min dundrande ringsignal hördes. Jag tog förstiktigt upp mobilen ur fickan för att inte väcka Caroline. Jag såg att det var Louis och sen svarade jag utan att tänka på vad klockan var. 
- Hi Louis. Sa jag med en rätt trött röst. 
- Me and Liam are outside you now, can you open the door? Frågade Louis och jag ryckte till. Jag måste ha försovigt mig. Jag suckade jag frågade vad klockan var och han svarade att den var tio i tio, Jag suckade och sa att jag skulle komma om en kvart och innan Louis hade hunnit fråga vars jag var så la jag på. Jag väckte Caroline och berättade att jag var tvungen att fara. Hennes sorgsna blick gjorde det svårt att lämna henne.
- I'll be back when I'm done with the work. Okay? Sa jag och tog bort en hårslinga från hennes kind. Caroline log lite mot mig och det fick mig att le. Hon var så fin och helst av allt vill jag bara lägga mig bredvid henne igen. Caroline satte sig upp och la sina armar runt mig och innna jag reste mig från soffan möttes våra läppar i en puss, tiden stannade och det pirrade i hela kroppen, något ja aldrig skulle erkänna för Louis. 
 
Tjugo minuter senare kom Harry springades upp för trapporna och låste upp dörren till sin lägenhet. 
- Where have you been? Frågade jag.
- No where. Let's work now. Sa han och tog av sig skorna och gick in i sitt sovrum efter alla papper till låtarna. Vi satte oss i soffan och fortsatte på låten vi började på igår. Jag frågade Harry igen vars han hade varit och han envisade sig om att han inte hade någonstans vilket jag inte tror på. Det blev lunch tid och Harry gick till spisen för att steka korv, Liam kokade makaroner och  Jag dukade när Harry plötsligt började nynna på en låt. 
 
•  I want you here with me. Like how I pictured it. So I don't have to keep imagining • 
 
Jag kollade på Liam och log. Det roliga var att både han och jag tänkte att Harry förmodligen hade någon i tanken eftersom han sjöng de tre raderna om och om igen.
- Who? Frågade jag och Harry slutade nynna och frågade vad jag menade.
You been singing the same thing over and over again, is it Caroline? Sa jag och log lite retsamt mot Harry sombara rykte på axlarna och Liam log också nu, det är så uppenbart. Jag suckade och åt min lunch utan att kommentera Harry's kärleks liv. Efter lunchen jobbade vi klart och vid fem så gav vi upp för dagen. Harry började kolla sig omkring efter kläder och sen tandborsten. 
- Where are you going? Frågade Liam och Harry svarade bara "en kompis". Jag och Liam suckade och orkade inte diskutera det med honom. Vi vet att Harry gillar Caroline och det roliga är att Harry inte tror att vi fattar. 
 
Klockan gick mot kvällen och jag satt fortarande i soffan med bara tunikan och underkläder. Natten var hemsk och det var så skönt att bara sitta i soffan och se på tv hela dagen. Klockan var närmare nio och jag funderade på att gå och lågga mig när det ringde på dörren. Jag ropade kom in och dörren öppnades.
- I'm back. Hörde jag Harry's röst säga och ett leende bildades på mina läppar. 
- Good, I've missed you. Sa jag när Harry satte sig. Han kramade om mig  och vi satt i soffan en timme till innan vi la oss i sängen. Vi låt där och  kollade på varandra samtidigt som vi pratade om hur jag mådde. Det hade aldrig varit så skönt att prata någon och det bästa var att det kändes som att Harry verkligen lyssnade på mig. När jag efter ett tag tystnade jag och Harry placerade sina läppar mot mina. 
- Everthing will be fine and I'm here for you. Sa han mot mina läppar och våran enkla puss övergick till en längre kyss. Harry la sin hand på min madja men tog snabbt bort den igen. Jag tror att det var av ren vara och det verkade som att Harry's hand verkade vilsen. Jag placerade hans hand på min höft och bröt pussen.
- It's okay. I like you hand on my hip. Sa jag och Harry log innan han pressade sina läppar mot sina igen och  vi somnade efter en underbar kyss, mer blev det inte den kvällen, mer behövdes inte. Jag var lycklig ändå. 

 Tyckte det skulle bli lite kärlek också. Kommer han visa upp Caroline för killarna och  hur glada kommer dom att bli? Igår var jag på Melissa Horn och där av kommer indpirationen till Caroline's utseeende. Och sen har jag gjort om inläggen lite också:)  Vad tycks om det och om delen. Kommentera!:D
#1 - - Saga:

Fruktansvärt bra!!!:D<3

Svar: Åh, tack vad glad jag blir!:D <3
Berättelser Med One Direction

#2 - - Emma:

Superbra!

Svar: Tack vad glad jag blir!:D
Berättelser Med One Direction

#3 - - Tova:

Jättebra och åh, hon och Harrys utseende är perfekt!:D

Svar: Åh, tack vad roligt att du gillar det. Vad glad jag blir!:D
Berättelser Med One Direction

#4 - - Jojo:

Jag älskar hur du har "ändrat" med inläggen!! Jag gillade verkligen den här delen och jag tyckte den var sjukt välskriven!!!
Kram<3

Svar: Åh, tack vad glad jag blir verkligen! Det betyder så mycket när du tycker om min novell!:) Kram!<3
Berättelser Med One Direction

#5 - - Ellen:

Åh jättebra som vanligt!

Svar: Tack så mycket!:D
Berättelser Med One Direction

#6 - - My (1D Novell):

verkligen en bra del! faktiskt :D älskar Harry!

Svar: Tack så mycket!:D Ja, han är för bra!!:)
Berättelser Med One Direction

#7 - - Matilda:

Smart val till carolines utseende! :D
Älska delen!

Svar: Tyckte också det!:D Aw, tack så mycket!:D
Berättelser Med One Direction