She's not afraid, chaper 16

Senaste: 
- Don't be sceard. I'll not let you go out alone. Sa han och gav tillbaka mobilen innan han gick på toa. Blickarna från de andra killarna var fundersama, jag ryckte lätt på axlarna och sen började vi prata om deras liv och Niall sjönk fort in i vår konversation när han kom tillbaka från toan. Timmem senare blev det dags för killarnas konsert och oj vad mycket skrikande tjejer det var i arenan. Det var först nu jag förstod hur bra dom faktiskt är.

• Niall's perspektiv • 
Konserten i Spanien igår var grymt rolig även om vädret inte riktigt vad med oss. Jag såg mig omkring i hotellrummet såg hur både Harry och Bianca sov som stockar, ja Harry sov med oss eftersom han näst intill vägrade sova ensam så fick han sova i mitt och Bianca's rum, då vi redan hade ett rum för tre och inte orkade boka om och så. Jag lät dom sova och kollade istället min mobil och det gjorde jag helt rätt i då jag fått ett väldigt skumt sms från ett okänt nummer. 
 
~ Hi, are you with Bianca? I don't know if you know, but when I was in Bianca's room in Ireland, I found a positive pregnancy test. I don't want to blame you for being the father but maybe you should be careful who you fall in love to.  ~
 
Jo,precis, jag kan vi verkligen välja  vem jag  blir kär i, eller inte. Jag läste smset flera gången och ju fler gånger jag läste det desto mer började jag ana varifrån smset kom. Det fans istortsett bara en som kan ligga bakom det. Ingenting i smset stämde. Jag kan inte vara pappan för att vi inte ens har haft sex än. Hon kan omöjligt vara gravid då hon sagt att hon är oskuld. Jag svarade bara "I am and okay, but I don't believe you." svarade jag och tänkte väcka Harry och Bianca innan min mobil plingade till och denna gång var det en video, på videon var det en tjej som var i ett rum och rotade i lådor och hyllor, till slut kom tjejen fram till garderoben och där rotade hon länge innan hon till slut som ut. I handen hade hon ett graviditetstest som var possitivt. 
 
"Look, what that bitch hide for everyone." stod det under videon. Jag måste prata med Bianca sen när Harry inte är närvarande. Dom båda vaknade ganska samtidigt och Harry som låg halvt utanför sängenlog och kollade sin mobil som han alltid gör när han vaknar. 
Eh, I've got a very strange message. Sa han undrande och visade oss mobilen. Bianca förstod såklart att det var Miranda som låg bakom det, jag nickade instämmande och sa inget om att jag hade fått samma sms. Istället frågade jag Harry om han inte kunde gå till någon av det andra killarna och väcka dom, med en enkel nick lämnade han rummet och jag flyttade min blick till Bianca.
- Eh, I got the same message as Harry got. Are you virgin as you told me?  Hon nickade och frågade varför jag undrade det, med en suck gav jag henne min mobil och hon kollade på videon samtidigt som hon såg mer och mer ut som ett frågetecken, eller hon såg mer fundersam ut. 
- What is that? It's Mirandra in my room at dad's place but that test? Niall you have to trust me. I'm virgin and have know idea about this. Självklart ville jag tro på det hon sa men hur  gick det här ihop då?
- I guess I believe you, but I'm still comfused. Sa jag och Bianca nickade.
- So am I. Sa hon irriterat innan hon reste sig och gick för att duscha. Själv satt jag kvar som ett frågetecken.
 
• Miranda's perspektiv • 
Efter att ha fått svar från ett av de två nummer jag hade hittat på en lapp så kunde jag förstå att det var han som var med Bianca. Imorgon väntade min tid för abort, jag vill inte ha barn och verkligen inte med en fyllo-man som är 30 år äldre än mig. Men ett positivt graviditetstest kan man ha till mycket så imorse tog jag mitt sista. Jag packade ihop de få sakerna jag hade här, jag kunde inte fortsätta vara med någon som inte klarar av mitt sätt att leva på. Alkohol och sex, mer behövs inte. Jag har aldrig fattat grejen med att ha ett förhållande där massa känslor flödar, då är det ju bättre att ligga runt. Jag hade ju faktiskt två stycken under tiden jag var med Bianca's pappa, ju fler desto bättre, fuck feelings. Med en sista koll i lägenheten så lämnade jag den för att åka vidare till Ken, där skulle det bli hetare än någonsin. Jag började gå mot bussen och när den kom satte jag mig på ett säte med fötterna upp och stoppade på mig hörlurarna och lutade min tillbaka.
Husen glad förbi snabbare och snabbare ju större vägen blev och till slut blev husen till träd. Bussen hade kommit ut på en motorväg. Det är nämligen så att Ken inte är bosatt i Dublin, men resetiden var värt det för han är bra. Musiken gick för fullt nät den plötsligt avbröts av ett sms. 

~ Yes, I'm with Bianca. Just as you know..I can't be the father, we haven't even had sex yet and I can't choose who I fall in love to and I really like her, she's a good person. ~

Vänta? Nu förstod jag ingenting, nu hade båda sagt att dom var med Bianca. Men eversom jag inte visste någon namn på någon av dom så kunde jag inte dra några slutsatser. Jag frågade var han hette och frågade vad han tyckte om graviditetstestet. Det tog inte alls lång tid innan jag fick svar men svaret gjorde mig inte klokare. HAn skrev att hans namn var oviktigt och att han inte brydde sig om testet. Jag är fortfanande sjukt förvirrad. Om jag bara fick veta namnver på personerna så skulle allt bli lättare. Som svar fick jag att han inte brydde sig. Detta var verkligen skumt och jag skulle ta reda på vad som verkligen stämde, men först ska jag njuta av Ken. Jag intalade mig själv att jag ska få veta namnen bakom personerna, om det så är det sista jag gör. 
Har Harry svarat på Miranda's sms? Och varför lever hon med den inställningen hon har? Denna del är skriven från mobilen (därför blev den lite kortare). Jag åker bil hela dagen, så jag valde ut bilderna igår innan jag skrivit klart hela delen så alla bilder kanske inte är direkt kopplade till handingen. Ber om ursäkt om det skulle vara så. Nu: kommentera gärna!

She's not afraid, chaper 15

Senaste:
Jag kände hur Niall's händer gjorde några mjuka rörelser över min kropp och om det var skönt, det är inte varje dag man somnar av berörningar från världens finaste kille. Jag låg och njöt av det och till slut vände jag mig om jag mötte Niall's mjuka läppar. 

- Thank you for being here. I love you. Niall besvarande mig mening genom en lite länge och passionerad kyss.
- Goddnight, I love you more. Och sen somnade jag lyckligt i Niall's famn med vetskapen om att jag ska till Spanien imorgon.
• Bianca's perspektiv • 
Att vakna i samma sked-position som man somnade i var härligt och ännu härligare var det när jag vände mig om och möttes av Niall's mjuka sovande andning, han är verkligen söt när han sover. Mitt beundrande av gulliga Niall avbröts av att min mobil vibrerade till och jag kunde inte låta bli att le är det stod Pontus på displayen. 
 
~ How are you? Mom told me about your mom today and I'm so sorry. Even if we not have the same contact we once had so should you know that I always be here for my "wife". Love you friendo. ~ 
 
Mitt leende blev bredare när jag läste avslutningen på Pontus sms. Tänk att vi gifte oss på dagis toaletten, jag minns så väl hur Pontus sa "dig ska jag älska i död och lust" samtidigt som han la lite vatten på mitt huvud, det här var innan han visste att han sa "nöd och lust" haha, vi har verkligen haft roligt genom tiderna. Jag svarade att det var riktigt jobbigt men att jag mådde bra. Jag har ju Niall, Kendra och Pontus. Sen berättade jag även om mig och Niall och Spanien. 
 
~ Are you really split up with me?:( haha, no I'm just kidding. I'm so happy for you. You deserves Niall, tell him to take care of you and if he hurt to..then..haha, no have a good time. See you! ~ 
 
Pontus var alltid lika rolig och skämtsam. Jag svarade på hans sms och klev sen förstiktigt upp för att inte väcka Niall. Om någon behöver sova ut så är det han. Jag gick ut i köket och kollade efter något att äta men kylskåpet var tomt precis som jag blev när tankarna på mamma kom över mig. Med tunga men ändå smygande steg gick jag in i det rum som varit mammas och där låg jag några minuter i tystnad. Jag kollade runt i rummet och min blick fastnade på en bild på mig och mamma när jag var nyfödd. Försiktigt hämtade jag ner den från väggen och la mig på sängen igen. Efter att ha granskat bildens detaljer kom tårarna, mamma såg så frisk ut på bilden. Hennes ögon glittlade, hennes leende var äkta och på baksidan av tavlan stod det "November 6th, Bianca comes to the world." Tårarna rann ned för mina kinder och jag lät dom göra det, det är okej att gråta sa jag till mig själv. 
 
• Niall's perspektiv • 
Jag vaknade och insåg att jag låg ensam i sängen, som inte ens var min egen. Vad är Bianca? Snabbt klev jag upp och gick ut i köket för att se var Bianca höll hus. I köket märkte jag ganska snabbt att hon inte var så jag gick vidare till badrummet som också var tomt. 
- Bianca, are you here? Frågade jag samtidigt som jag öpnnade dörren till ett rum jag aldrig varit i och mycket riktigt där låg hon på sängen, gråtandes med en talva i famnen. Jag gick försiktigt dit och frågade vad som hänt. Hon mumlade något om att hon hade ett hjärta men att det var krossat. jag satte mig försiktigt sängkanten och drog en hand genom hennes hår och upprepade min fråga, hade det hänt något?
- Nothing, feelings about mom just went over me. Jag nickade och fick se bilden som hon grät över. Jag la handen på hennes axel och berättade hur dagen var planerad. Vi skulle flyga 12:42 från London och blev hämtade av Paul i Spanien när vi landat där. Sen skulle vi till arenen och hänga med de andra killarna. Hon nickade och kollade på klockan. Det var bara en timme kvar innan flyget gick. 
- Oh, no..I over slept, we have to be at the airport in 20 minutes. Are you done? Frågade jag och hon skakade på huvudet och flög upp ur sängen för att packa lite. Jag klädde på mig och hon gjorde det samma. Min tröja som Bianca hade på sig bytten ut till en enkel men väldigt fin outfit. Den blåa t-shirten passade verkligen bra till kavajen och de svarta jeansen, själv drog jag bara på mig ett slappt linne,keps och mina solglasögon. Jag log för mig själv i spegeln innan hjälpte henne att packa så gott jag kunde och sen var det bara raka vägen till flygplatsen och det var verkligen i sista minuten för incheckning som vi var på plats. Det är i sånna här situationer som jag påminns om hur ovan jag är att flyga "normalt". Vi sjönk ner stolarna och väntade tills vi fick på ombord.
- Oh, this is not good..I forgot my makeup. Jag log och sa att hon inte behövde de. Hon var finare utan. Hon kollade på mig med en fakead arg blick och jag skattade bara åt henne då hon inte såg de minsta arg ut. 
Haha, okayokay..I'll buy you make up if you really think you need it. 
- Eh, I can buy it on my own,you don't habe to do that.
Sa Bianca och jag hann inte svara för det blev dags att gå ombord. Flygresan gick snabbt och smidigt, inte lika smidigt som med privat jet, fast det kanske man inte ska räkna med heller. Några timmar efter att planet lämnade London klev vi ur det på spansk mark och Paul väntade på oss precis med vid trappen av planet så ingen skulle så oss och sen åkte vi vidare. Mark hadelovat att hämta ut Bianca's väska och ta den till Arenan sen. 

• Bianca's perspektiv • 
Det var verkligen konstigt att resa med Niall. Jag menar att bli hämtad av livvakten och få sin väska hämtad är inte det vanligaste. Bilen stannade i Arenans garage och när vi klev ut möttes vi av fyra killar, Liam, Harry och två andra som jag inte sett förut men det krävdes ju ingen speciellt hög IQ för att förstå att det var Zayn och Louis, 
- Bianca, Hi nice to meet you again. Harry kramade glatt om mig och jag besvarade först han kram och sen Liams. Louis och Zayn skakade jag bara hand med. Hade varit lite konstigt om vi hade kastat oss in i en kram det första vi gjorde. Liam frågade hur resan hade gått, Niall svarade att och att det hade gått bra förutom att han försov sig och som utsäkte hade han att han inte var van att resa "normalt". Med ett halvt skratt lämnade ordet "tönt" Liam läppar samtidigt som han puttade till Niall, troligtvis för att liam tyckte orsaken till försovningen var lite lam och kansks inte allt för ovanligt, vad vet jag. Niall sa även att det var min första riktiga resa då jag inte räknar med Irland. 
- Oh, Never flight before, how was the flight? Frågade Harry och fällde ut armarna för att likna ett flygplan. Louis suckade bara med Niall skrattade hon Harry chest och jag fick snabbt veta att det var så det brukade vara. 
- Actually I have, to Ireland. And yeah the flight was good. The plane did a really cool lopilop. Sa jag lite ironiskt och kollade på Zayn. Alla utom Zayn bröt ut i ett hysteriskt skratt.
- It's was funny but not that funny. sa Zayn och  suckade ut killarna.
- Haha, actually it was. Sa Harry och  slog till Zayn på armen och sen gick vi från garaget till backstage. Jag hälsade på Caroline som var där och la fram kläder år killarna och sen kom även en öiten nätt kvinnna in med flera flaskor hårspray, vaxbukar och andra hårprodukter. Kvinnan visade sig vara Lou, deras hår stylist. 
- So it's really nice to have you here. How is Kendra and your mom? Det var Harry som slog sig ner på min högra sida då Niall redan satt på min vänstra.
- Kendra is fine and I think my mom is that to now. 
- Think? Nu var det Louis som inte riktigt hängde med i samtalet.
- She's dead. She took her yesterday. 
- Oh, Sorry. Sa Louis tyst. 
- Don't be, maybe it was meant and yes, Niall came exactly at the right moment. Sa jag och han la en hand på mitt lår och log. Harry kollade på mig och frågade vad jag menade. Jag ryckte på axlarna och så kom hans nästa fråga och det var om jag inte var ledsen. Självklart är jag det men efter ett år med den depresstion hon hade det kanske inte fanns något annan utväg för henne. Sen gör det såklart ont i hjärtat att veta att hon valde döden framför mig, men det är tyävärr inget jag kan göra åt. Louis nickade och sen började han berätta vad han hade fått reda på att killarna skulle göra innan konserten son börjar om några timmar. Alla lyssande noga fast Harry såg ut att lyssna väldigt noggrant.
Det blev dags för killarna att börja med sitt soundcheck. Medan dom gjorde det så skickade jag iväg en tweet om att jag var på min första resa men jag skrev aldrig var och med vem. Jag la undan min mobil men tvingades ta upp den direkt igen när den vibrerade. Min första tanke var arr det var Kendra men så var inte fallet. 

~ Hi, I saw you tweet. I don't want to pretend that I don't know. Are you in Spain with that stupid boyband One Direction? I know you are with one of them, poor him. But anyway I want my pregnancy test back. If I don't get it back will I send my friend on you. /M. ~
 
~ Please stop it Miranda. I don't have your pregnancy test. What can I use a used text to? Nothing ~ 
 
Praktiskt taget så hade jag ju tagit det men jag har det ju inte nu. Det ligger och rutnar bort i en papperskorg på flygplatsen i Irland. Jag visste dock inte om jag skulle vara rädd för att hon skulle skicka sin kompis på mig, vad fegt att skicka någon annan på mig. Med en suck ringde jag till Kendra för henne hade jag inte pratat med sen igår. Jag berättade om dagen och hon lät lite smått avunsjuk, någon gång ska hon såklart få träffa Louis och Zayn också, och så se en konsert. Vi pratade länge om Miranda och kendra trodde att hon kunde bli elak om hon bara ville. 
Yes, I know she's mean I know. Sa jag helt ovetandes om att Niall kommit in i rummet.
- Who are you talking about now? 
Jag hörde direkt vem rösten till hörde. Niall och killarna hade gjort klart sitt soundcheck. Jag suckade och sa till Kendra att jag var tvungen att sluta och sen visade jag smset för Niall som jag såg hur killarna kollade på honom under tiden han läste. 
- Don't be sceard. I'll not let you go out alone. Sa han och gav tillbaka mobilen innan han gick på toa. Blickarna från de andra killarna var fundersama, jag ryckte lätt på axlarna och sen började vi prata om deras liv och Niall sjönk fort in i vår konversation när han kom tillbaka från toan. Timmem senare blev det dags för killarnas konsert och oj vad mycket skrikande tjejer det var i arenan. Det var först nu jag förstod hur bra dom faktiskt är.

Oj, vad hände nu. Vad kan Mirande hitta på? Kommentera gärna. 
 
~ Jag åker nu på semester och flyttar sen så jag har massor att packa och fixa och jag vet inte hur mycket skrivande det blir i Danmark. Jag ska försöka så gott jag kan men ah, jag vill ju ta vara på varje minut med släcktingarna som jag bara träffar 1 vecka varanat år. Ni förstår nog. ~

She's not afraid, chaper 14

Senaste:
Jag satte mig till rätta i hans armar och mötte han ännu en gång med mina läppar mot hans och så satt vi länge innan vi beställde pizza och såg på film resten av kvällen för en stund glömde jag faktiskt bort allt som hade med mamma att göra, det var bara Niall som fanns i mina tankar och i min närvaro också. Vilken underbar person han är, trots att han är världskänd. 
 
• Niall's perspektiv • 
Tillvaron och lugnet la sig snabbt över oss båda, kanske mest över Bianca som haft en väldigt turbulent dag. Min kurrande mage talade om för mig att det var middagsdags och med en titt på klockan som tyckte den samma så var det nog de.
- Are you hungry? We should eat dinner. Sa jag och stök bort en hårslinga från Bianca's ansikte. 
- Na, but I guess you're right, but I don't have food home, cuz I don't eat. Sa hon och jag kollade allvarligt henne. Vaddå äter inte? Självklart var det något jag inte kunde låte bli att fråga upp om. 
- I do, don't worry. I eat when I am with Kendra but not alone..it's so boring to make food and eat alone. 
- But you have to eat even when you're alone. Let's order som food now. What du you want? Jag tog upp mobilen och nickade till hennes svar medan jag ringde upp Nandos och eftersom jag är mer eller mindre stamkund där så kunde dom ge mig hem leverans på maten. Jag beställde hamburgare med deras goda pomfrites till och Bianca en kycklingwrap med pomfrites till. Vi åt och det märktes att båda var hungriga. Det var bra att jag bestämde mig för att åka hit just idag, med lite tjat från Zayn, om jag hade fortsatt vara på det envisa humöret som jag var på i morse när jag och Zayn pratade hade jag aldrig suttit här nu, läskig tanke. Jag kände mig tvungen att skriva ett tack till Zayn på twitter och sen hade jag inte uppdaterat något idag. Jag hann inte lägga undan mobilen innan Zayn svarade. Det var först när jag fick hans svar som jag insåg att jag gillat och RT min egen tweet och självklart kunde jag inte låta blir att skratta högt ut det. 
- What is so funny? Bianca's blick lyftes från hennes mat och jag visade henne twitter och först skrattade hon med mig innan hon blev lite tystare. Jag favoritmarkerade Zayn's tweet och la sen undan mobilen. Efter att vi hade stökat undan i köket hamnade vi i soffan igen och Bianca's blick blev mer och mer fundersam och min första tanke var att hennes mamma kom tillbaka i hennes tankar så jag la bara min högra hand över hennes högra hand. 
 
Bianca verkade spänd i handen, nästan så att hon drog undan den, vilket förvånade mig, var hon arg över något?.
- Hey, what's wrong? Frågade jag och klappade i soffan bredvid mig för att hon skulle sätta sig där istället för på soffbordet. Men tunga steg gick hon runt och slog sig ner bredvid mig. 
- Nothing, or I thought your words earlier today was true. Bianca vek undan sin blick och jag förstod ingenting för tillfället. Mina ord var sanna, jag älskar henne verkligen. 
- What? I meant it or what do you mean?
You maybe love me, bust just as a friend..och nu förstod jag var hon menade. Jag kramade om henne och berättade att jag var tvungen att skriva så nu för att inte oroa några fan och för att inte utsätta henne för hat, det är viktigt att han hittar varandra innan man delar förhållande med hela världens. Jag vill inte att Bianca ska råka ut för samma som Sophia gjorde då hon och Liam gick ut med sitt förhållande lite för tidigt. 
- Was that why Zayn wrote "And 'just friends' I have heard it before!;) Haha, no just kidding I should now fool anyone?" Frågade hon och jag nickade
- Yes. He knows my feelings for you. Being your friend is the last thing I want to be, you're mine.
- Aw, and you mine? Frågan fick jag tillsammans med en frågande blick. 
- As long as you want me to. Svarade jag och pressade mina läppar mot henne och kände hur hon log mot mina läppar. Det gjorde mig så glad att jag kunde känna henne le efter allt som hänt på senaste tiden. 
 
• Bianca's perspektiv • 
Med Niall i min närhet började jag faktiskt undra var jag hade gjort för att förtjäna något så fint, eller om jag bara har tur. Jag kände mig oväntat glad då jag pratiskt taget förlorat både mamma och pappa även om pappa inte är död. Glädjen fanns i Niall och Kendra, utan dom hade jag inte varit den jag är idag. Niall satt och lekte med mina fingar mellan sina medan vi såg på film.
- When are we leaving? Frågade jag  och var faktiskt lite nervös eftersom jag aldrig har flugigt förr.
- Midday sometime. Is it your first travel? Niall vände huvudet mot och jag nickade och Niall började skratta för sig själv igen och ännu en gång fick jag fråga vad som var roligt. Niall's härliga skratt som gjorde att man log hördes länge och tillslut berättade han om när Zayn skulle flyga för första gången, hur Liam och Louis hade lurat honom att planet skulle snurra upp och ner. Det roliga var nog mer att Zayn trodde på det. Niall satte till sig och la armen om mig och höll den där resten av filmen. Mina ögon orkade kanppt hålla sig öppna, jag var så trött. 
- Shall we sleep? I'm so tired.
- Yes, you're. You fell asleep in a microsleep a few times. Let's move to bed. Niall tog glasen som vi druckit och och gick till köket och jag kunde höra hur han diskade dom. Han kom tillbaka och sträckte fram sin hans mot mig. Glatt och trött tog jag emot den och vi gick till sovrummet. Niall började ta av sig sina kläder, först jeansen och sen cardigan. Jag log åt hans t-shirt som han hade under och började sen klä av mig också. 
- You like my t-shirt, ha? I got it from Harry in cristmas present cuz when we are free we're just wearing underpants and a t-shirt. Jag log och suckade, det lät lite typiskt dom och Kendra har ju berättat hur galna just dom två kan vara. 
- Here, sleep with it? I want it to smell..you. Sa Niall och räckte över den tröjan han just tagit av sig. Med ett leende tog jag emot den och drog den över huvudet. 
- It's perfect, you looks so good babe. Sa Niall och la sig mot väggen i min säng och jag följde hans handling så att vi låg och skeda. Jag kände hur Niall's händer gjorde några mjuka rörelser över min kropp och om det var skönt, det är inte varje dag man somnar av berörningar från världens finaste kille. Jag låg och njöt av det och till slut vände jag mig om jag mötte Niall's mjuka läppar. 
- Thank you for being here. I love you. Niall besvarande mig mening genom en lite länge och passionerad kyss.
- Goddnight, I love you more. Och sen somnade jag lyckligt i Niall's famn med vetskapen om att jag ska till Spanien imorgon.
Visa fler inlägg