More Than This - Del 17

Senaste:
Caroline's perspektiv;
Jag la ifrån mig mobilen och försökte retsa mig, och det gick men det gjorde väldigt ont. Så rädd som jag var så tänkte jag  inte på det Harry sa om alvedonen, utan jag gick direkt till dörren och låste den. Sen jag har skulle tillbaka till soffan så vek benen sig och jag föll ihop på hallgolvet istället. Sekunderna gick medan smärtan stannade i väntan på Harry. 


Bara två timmar efter att jag hade pratat med Caroline så satt jag nu på planet till London igen. Niall hade hjälpt mig stt boka en sista minuten biljett medan jag flyttade dagens möte till imorgon och till min förvåning gick det väldigt bra, jag behövde inte ens berätta varför. Efter tre timmar på flygplanet började vi göra oss klara för landning. Flygresan gick bra och när jag landat i London så ringde jag Caroline för att säga att jag snart var där men hon svarade inte, vilket till mig att bli en aning orolig. Eftersom Paul var i Spanien så möttes jag av andra vakter som också var bra och de tog mig till Caroline. Jag sprang på tre trapporna som krävdes för att ta mig till hennes lägenhet, ryckte i dörren och när den var låst svor jag tyst för mig själv innan jag kom på att jag hade nyckeln, tack gode gud för det. När jag låst upp dörren och öppnat den låg Caroline på golvet just innanför dörren och hon började gråta när hon fick syn på mig. 
- Don't cry. I'm here now, I really am. Sa jag och satte mig på huk framför henne. 
- I'm still hurt, help me. Sa hon med svag röst och utan att tveka gick jag direkt till badrummet och hämtade en alvedon. Jag gav henne den och efter det kunde jag flytta henne till soffan. Jag frågade vars hon hade mest ont och vad hon kände nu. Rädsla och ångest vad hennes svar och egentligen jade jag inte förväntat mig något annat. 
- I'm so happy that you called me and I'm so happy that I have a team who let me go home. I love you, I really do. Sa jag och hon nickade lite lätt. 
 
När vi hade suttit i soffan och pratat om allt och inget hade hon hunnit få i sig några alvedon och även jag vet att det inte är bra att ta för många men nu hade vi inget val. Vi måste tillbaka till Spanien idag, den där kan hon få vila. 
- How do you feel now? Frågade jag medan jag gick runt och packade det hon tyckte stt hon behövde. 
- Better, thank you for this. Sa hon och jag lg bara mot henne. När vi var klara ringde jag vakterna som kom och hämtade oss. Klockan var nio på kvällen så vi skulle kommer fram mitt i natten men Zayn hade ändå lovat att hämta oss. Vindar på planet och Caroline frågade massor av frågor angående resan och jag sa bara att jag jade koll. 
- Harry, the other know this? Frågade hon lite osäkert och jag nickade lite lätt. 
- Mm, i couldn't leve them without telling but they don't tell anyone. Try to sleep now, you need that. Sa jag och Caroline lutade sig tillbaka i stolen och sköt ögonen, sen om hon somnade eller inte är jag osäker på.
 
Klockan var nästan halv ett på natten när jag och Liam satt i bilen på väg till flygplatsen för att hämta Harry och Caroline. Jag och Liam har inte fått så mycket tid med henne så det föll ganska narturligt att det bar vi som skulle åka. Men vad jag jar fått berättat för mig så förstår jag att hon inte haft det så lätt. 
- Where she alone home? Frågade Liam efter en stund. 
- She have no contact with her dad, her sister lives in New York and he mom died two weeks ago. Sa jag och set blev uppennant att liam också varit med sin flickväns på senaste tiden. Liam gav i från sig ett "oj" och sen blev det tyst i bilen när jag parkerade på baksidan av flygplatsen. Trots att det var mitt i natten så kunde vi inte räkna med att det var fans fritt. Till våran glädje behövde vi inte vänta längetills Harry och en väldigt sliten Caroline äntligen kom. 
- Hi, good to see you again. How are you? Frågade Liam när de hade satt sig. 
- Not that good but better. Sa Caroline och det hördes på rösten att hon var väldigt trött. Vi frågade inte henne mer om det. Istället så pratade vi om morgondagens intervju och lite annat jobb. När vi kom tillbaka till hotellet så gick alla till sina rum. Vi hade beställt fem enkelrum denna gång, men under tiden Harry var i London så hjälpte vi honom att bytte till ett dubbelrum. 
- Here is your key. Sleep well. Sa jag och sträckte över nyckeln till Harry. 
- Thank you Zayn for the help. Sa Harry och jag nickade för att visa att det var okej innan vi försvann on på våra rum. 
 
Det var morgnon och jag väcktes av att Harry skakade i mig lite lätt. Jag log inombords, att han hämtade mig.
- Goodmorning sweetheart. Do you want to follow me or stay here? Frågade Harry och jag ville u verkligen följa med honom så jag fick en alvedon då jag fortfarande var lite öm efter igår. Sen klev jag upp med Harry och sen träffade vi de andra vid frukosten och vi satt och pratade lite. Jag var så glad att vara här med dom. 
 
Tre timmar senare stod jag utan för den intervju som killarna just klivit in i. Jag såg såg det på en skärm utanför såg hur killarna hälsade på reporten och  de såg så glada ut. De gör verkligen det de tycker är roligast i livet. Deras intervju rullade på tills reporten kom in på det ämnet som jag och Harry aldrig pratat om. 
- So Harry, It says that you where back in London yesterday, right? Frågade reporten och log.
- Yes, I was but it's private so yeah..Sa Harry lite osäkert och det syntes på honom att han inte var helt trygg med ämnet men det tog inte reportern hänsyn till. Hon fortsatte bara fråga som om inget hade hänt. 
- I've heard that it was for love, right? Frågade hon och jag började bli en aning orolig för svaret.
- Yeah, It was for love. My girlfriend really needed me, and everything for love. Sa Harry och jag log bara av svaret och det gjorde killarna också medan det gav i från sig ett "aw" och intervjun fortsatte.
- Who is she? Give us a name at the lucky girl? Is she famous? Frågade tjejen som intervjuade. 
- Eh, Caroline and last name isn't important right know. And no she isn't famous, she is just a normal girl or no she's not normal. She is really speciel to me but anyways, she is from New York but lives in London since one or two years ago. Sa Harry och Louis gav i från sig  någon kommentar i form av "Bra koll du har då" och alla skrattade. 
Happy for you and I hope you will give us the last name soon, or is Flack her last name? Are you in love? Frågade tjejen.
- No, it's not Caroline Flack and yes, I'm in love. Sa Harry samtidigt som han log sitt finaste leende så att smilegroparna syntes, så fint. 
 
När vi kom tillbaka till hotellet chillade vi bara där. Eller jag gjorde, killarna var ute och träffade lite fans och sånt. När jag plötsligt fick någon typ av magknip jag for faktiskt till sjukhuset för att kolla om det kunde vara någon typ av könssjukdomar men det var det inte och jag som alltid har haft problem med mensvärk tänkte inte mer än att det kunde vara den som var påväg. Den vad beräknad till i veckan så det var inget jag la energi på att oroa mig för. Veckan i Spanien gick fort och det blev dags att åka tillbaka till den hemska staden London.
Ont i magen, är det inte det ena så är det andra. Bör hon vara orolig? Och kommer fansen få veta vem hon är? Kommentera, och jag gör supermega glad. Jag börjar faktiskt på nästa ikväll!:D 
#1 - - Saga:

Suger att svara på fråger:P men det var jättebra!!<3

Svar: Tack snälla du!:)<3
Berättelser Med One Direction

#2 - - Ellen:

Kommer aldrig kunna få nog av den berättelse. Du äger på att skriva och jag gillar hur du förklarar saker. Så fortsätt så med andra ord!

Svar: Åh, tack snälla. Du vet inte hur sjukt glad jag blir av dina kommentarer!:)
Berättelser Med One Direction

#3 - - Felicia:

Jätte bra! Skynda med nästa kapitel

Svar: Tack så mycket vad glad jag blir!:)
Berättelser Med One Direction

#4 - - Emma:

Bra del! Hinner inte skriva mer på kommentaren, brorsan vill ha Ipaden som jag läser på

Svar: Tack så jättemycket, du behöver inte skriv mer!:D<3
Berättelser Med One Direction

#5 - - Tova:

Åh, vad bra! Fansen kommer ju f veta om henne förr eller senare!!:)

Svar: Tack så mycket! Mest troligt ja!!:D
Berättelser Med One Direction

#6 - - One Direction Noveller:

Helt fast i din novell, sååå sjukt bra! Skriv mer - för jag kan verkligen inte få nog! :D

Svar: Åh, tack snälla du! Vad glad jag blir!!:)<3
Berättelser Med One Direction

#7 - - My (1D Novell):

ja konstigt om hon känner av att hon är gravid efter en dag, haha så gravid kanske hon inte är.. men aa, vem vet? haha :D

Svar: ja vi får se vad som händer!:D I en novell är allting möjligt!;) haha
Berättelser Med One Direction

#8 - - Mrs Nellie Directioner:

Jättebra!

Svar: Tack så mycket!:)
Berättelser Med One Direction

#9 - - Matilda:

Jättespännande!

Svar: Tack så mycket!:D
Berättelser Med One Direction