More Than This - Del 7

Senaste:
Caroline's perspektiv; 

Jag suckade och blev återigen besikven. för en sekund fanns hoppet om att träffa Harry igen eftersom det blev så fel förra gången men när Harry skrev nej föll hoppet igen. 
Leave me alone, and if you want to meet me, text me. Skrev jag till Harry och sen la jag udan mobilen och förökte intala mig själv om att Harry inte vill träffa mig. Om man inte bygger upp hopp blir man inte bli besviken.

Det var måndag morgon och det var dags för mig att återvända till London. På lördagen hade vi firat Gemma och idag hade det bara varit familjemys. Så här i efterhand ångrar jag att jag inte åkte hem på onsdagen istället på fredagen. Hemma med mamma en helg kändes alldeles för kort, vilket mamma också tyckte. 
Promise me a longer time next time and take care of you my baby. Sa Mamma när vi var på flygplatsen. Jag kramade om henne och log lite åt att jag fortfarande var hennes baby och enligt henne skulle jag alltid vara det. Mamma har ju gjort sitt eget motto: It doesn't matter how big and famuos you become, you will always be my baby. Någon som mamma lite nu och då skickade till mig och det var lite gulligt varje gång. Jag kramade om mamma en sista gång innan jag gick mot min gate och  en timme senare gick planet. 
 
När jag vid tolv tiden landade i London så möttes jag av Niall som kommit dit någon timme innan mig. För att slippa köra fram och tillbaka så väntade jag och Niall en stund för att Liam's plan skulle landa snart. Louis och Zayn skulle komma ikväll. Jag och Niall satt och pratade när jag helg plötsligt såg någon jag inte ville se. Det var hon. 
- Harry, keep your sentence. Sa Niall eftersom jag slutat prata mitt i meningen.
- It's her. Sa jag och fortsatte kolla på Caroline och en tjej som jag antog var hennes kompis. 
- It's who? Caroline? Frågade Niall och kollade dit och sen tillbaka på mig. Jag nickade och sen slet jag blicken från tjejerna och kollade på Niall. 

Jag försökte föra en normal konversation med Niall även fast Caroline och hennes kompis konversation var något mer intresant och när det gått en stund så sa Caroline något till sin kompis som fick både mig och Niall att lyssna lite extra noga och medan vi lyssnade på dom så kollade vi frågande på varandra. 
- See you at the funeral, love you. Hörde jag Caroline säga.
- We do that and please stay strong. Don't hurt yourself.
Svarade hennes kompis. 
- I won't. Sa Caoline och jag undrade vem som dött och var de faktiskt pratade om. Niall vände sig mot mig och frågade om jag inte skulle prata med henne men jag envisades om att det inte var lönt. 
- She's a very weak person and I don't won't to hurt her. Sa jag och Niall suckade.
- More then you already done? If she are weak she won't probably not be stronger now. Sa Niall och jag suckade för nog hade han rätt. Fast jag egentligen inte gjort något fel.
 
Jag hade precis sagt hejdå till Thea som bor i New York. Thea är min tre år äldre syster som varit i London för att mamma gick bort i cancer i fredags. Det hade varit en tuff helg och bättre blev det inte av att Harry hela tiden fanns i bakhuvudet och det var kanske därför jag reagerade som jag gjorde i lördags över twitter. När jag hade vinkat hejdå till Thea så vände jag mig om och fick syn på Harry som satt på en bänk med Niall eller Liam, hade inte så bra kolla på hans band medlemmar. 
- Caroline. Ropade Harry och jag tvekade lite innan jag gick dit. 
- I'm sorry, how are you? Frågade han och jag funderade på att låta bli att svara men det kändes fel.
- Not that good. Sa jag ärligt och kollade ner i golvet och sen frågade Harry om jag ville träffas och prata om det och jag tror jag blev lika förvånad som Niall eller Liam, eller vem det nu var som satt med Harry. Vi stod tyst ett tag innan det kom en kille dit och killen bredvid Harry reste sig upp. 
- Hi Liam. Sa då den killen som måste vara Niall och kramade om Liam.
- Caroline, I have  to go now, but meet me at my place tomorrow? Frågade Harry och reste sig från bänken och jag ville verkligen ge detta en chans så jag nickade lite lätt mot honon och sen om jag berättar allt eller inte får vi ser hur det känns då. Killarna gick till sin bil medan jag gick mot min bil och åkte hem. 
 
Vi kom hem till lagenheterna och samlades i min lägenhet i väntan på Louis och Zayn.
- Want something? Sa jag efter att Niall och Liam satt sig i soffan. De tackade nej och den slutade det med att vi satt och pratade om vad killarna hade gjort hemma. Liam hade varit med Sophia och Niall med sin familj.
- What a surprise. Sa jag sarkastiskt och Liam skrattade till och frågade vad jag hade gjort och just när jag skulle svara så ringde det på dörren. Vem kan det vara? Louis och Zayn skulle aldrig ringa på och deras plan hade inte ens landat i London än. Jag reste mig förvirrat och gick mot dörren. 
- Sorry to bother you but I can not wait until tomorrow. Sa Caroline och jag stod bara och kollade på henne och när jag inte sa något så gjorde hon det istället. 
- Just because a girl is drunk doesn't mean she doesn't have feelingsJag suckade och visade med handen att hon kunde komma in och i när vi kom in till Niall och Liam i vardagsrummet så reste de sig och gick till Niall istället. Caroline satte sig i soffan och jag frågade om hon ville ha något men även hon sa nej. 
- I'm sorry, but I was so 
disappointed when I realized the night meant nothing to you. Sa hon.
- But it did for you, or what? Frågade jag och började blir lite orolig. 
- Eh, you don't care, but it was a special night, just that I was a virgin, or alomost and I kinda like you. Sa hon och jag blev aningen förvirrad. Hur kan man gilla någon efter en natt. Eller okej det kan man, en natt säger ju ganska mycket men vad menade hon med att  hon nästan var oskuld. Jag trodde att antingen är man det eller så är man det inte. Men valde att inte fråga om det. 
- I must be honest and say that you are beautiful and all that but also a little too weak as person for me, for you seem weak as a person. Sa jag och såg hur hela hon sjönk ihop och blev mycket mindre. 
Right now, I am..Sa Caroline och tårarna började rinna ner över hennes kinder. Det var jobbigt att se, fast å andra visste jag inte vad jag skulle skicka för signaler till henne om jag karamde om henne och sa att det skulle lösa sig. Jag kollade på henne och undrade vad som gjorde henne så svag samtidigt som jag funderade på om jag skulle hämta Niall och Liam. Efter ungefär 2 minuters funderande reste jag mig från fåtöjlen för att göra det som huvudet hade bestämt. Det kan ju ändå inte bli så mycket mer fel nu. Feelings sucks tänk jag och var ganska säker på att Caroline kände samma sak just nu. 
Tror ni kan kramar om henne eller hämtar Niall och  Liam? Kommentera!:) Massa kramar till alla!:)
#1 - - Emma:

Superbra

Svar: Tack så mycket.!:)
Berättelser Med One Direction

#2 - - Mrs Nellie Directioner:

Hoppas att han kramar henne!!! Det måste han göra:) nu ska jag se på Vikings, kollar du på det? Bra del so. Vanligt:)

Svar: Nej det brukar jag inte s, och tack så mycket!:)
Berättelser Med One Direction

#3 - - Matilda:

Harry snälla krama henne bara, hon behöver det <3

Svar: Ja, hon verkar behöva det..<3
Berättelser Med One Direction

#4 - - My (1D Novell):

Haha sötHarry måste krama henne, herregud.. Å hon måste berätta :(

Svar: Haha,ja!:) Ja, vi får hoppas att han gör det rätta!:)
Berättelser Med One Direction

#5 - - Tova:

Sjukt bra. Stackars henne.

Svar: Tack så mycket.!:)
Berättelser Med One Direction