What Would You Do - Del 37

Louis's perspektiv;
Jag klev upp och bytte film och en la jag mig brevid henne igen och frågade om det var bättre och det tyckte hon såklart. Hon la upp huvudet på mitt bröst och sen kollade vi denna film istället. Jag låg där och strök min tumme över hennes över arm och när hälften av denna film gått så tänkte jag kolla om hon hade börjat gråta än men såg då att hon hade somnat. Jag log för mig själv och sträckte mig försiktigt efter dosan för att stäng av hennes tv. 
- Good night sweetheart. Viskade jag och pussade henne på huvudet innna jag också somnade. 

Helgen i New York var slut och jag var tillbaka hos killarna i London. Igår fick jag ett samtal från polisen om att de ville att jag skulle medverka på en rättegång. Saken var bara den att rättegången krockade med Teen Awards och jag har verkligen sett fram emot det, det hade vi alla gjort och därför så hade jag inte vågat prata med killarna om att det krockar. Jag hade frågat om rättegången gick att flytta till dagen efter, eftersom båda sakerna var i New York, men jag hade inte hunnit få något svar.
- Louis, what do you think about that? Frågade Liam och jag hade ingen aning om vad han pratade om. 
- About what? Sa jag och kollade på killarna som kollade på mig. 
- Can you please stop thinking about Em and listen to us? We are planning the Teen Awards and wouldn't say no to you help us. Sa Zayn irriterat och jag nickade och bad om utsäkt innan jag började lyssna på vad de sa. Liam började berätta hur han tyckte att jag och Harry skulle gå till höger om trappen under best song ever och precis hur vi skulle vara på scenen. Jag satt och nickade åt de dom sa men sa inte så mycket tills jag fick ett sms.

~ Sorry Louis, we can't move it and we need Harry Styles here too. We can't do it without him so I hope you will bring him with you. And it' will be good if Emily could be there too.//NY, Police. ~ 

~ Okay, fine. Yes, me and Harry will be there and hopefully Emily too.//Louis Tomlinson. ~
 
Jag läste smset några gånger och visste att Harry inte skulle skippa Teen Awards men nu hade jag hade att han skulle vara med. Harry frågade vem jag fick sms av och jag sa bara att det inte var någon speciell, ville verkigen inte göra honom besviken eller orolig, men det funkade inte riktigt.

Harry's perspektiv; 
Vi satt och planerade Teen Awards men Louis verkade ha tankarna på helt andra saker. Jag försökte att inte störa mig på det men när han till slut fick ett sms och efter det såg väldigt orolig ut så kunde jag inte hålla mig längre.
- Seriously Louis, what's wrong? Frågade jag och Louis frågade om det måste vara något samtidigt som han låssades låta förvånad men han misslyckades. Det syns så väl på Louis och på oss andra när det är något som inte står rätt till, ja ibland känner vi varandra för bra. 
- Yes, we can see it in your eyes..is it something with Em? Frågade Liam och Louis ryckte på axlarna och berättade att det handlade om Carl's rättegång. 
- And it is not good or what? Frågade jag och kollade på Louis som skakade på huvudet.
- No, because it is at the same time Teen Awards. Sa Louis och vi alla fick en chock. Jag hoppas verkligen inte att han har sagt ja till det. Niall kollade beskymmrat på Louis precis som alla vi gjorde.
- You said no to it, right? Sa Niall och Louis skakade på huvudet. Jag kan inte fatta att Louis sagt ja till något som krockar med Teen Awards. Det är något av det roligaste vi får göra och så bara sviker han oss. Jag kollade på Louis med arg blick medan Liam frågade hur han hade tänkt lösa detta och det syntes på honom att han inte visste det själv. Ibland är det bra att vara spontan men ibland ställer det till problem, som nu tillexempel. 

Louis's perspekriv;
Jag berättade för killarna om rättegången och de blev inte direkt glada, vilket jag inte hade förväntat mig heller. Jag hade dock inte berättat för dem att Harry också skulle vara där. Jag satt och funderade på det när Harry plötligt puttade till mig och jag kollade irriterat på honom.
- What were you thinking about? This is one of the most important evenings. Sa Harry argt. 
- It's just the half truth..I have to go now. See you tomorrow. Sa jag och innan någon av killar hade sagt något så hade jag rest mig och lämnat Harry's lägenhet. När jag kom till mig ringde jag till Em och kollade om hon ville vara med på rättegången och efter många om och men så bestämde hon sig för att vara med. Hon frågade vilka fler som skulle vara med.
- You, me and Harry. Sa jag och insåg att jag lovat för mycket. Jag visste ju att jag aldrig skulle få med mig Harry. Em tyckte det lät bra och hon frågade hur jag kände för att missa Teen Awadrs. 
- Everything for you sweetheart. Sa jag och log för mig själv. 
- I love you but, how do you feel for that? And is it okay with Harry? I mean, he love that, right? Sa hon och jag visste inte riktigt vad jag skulle svara.
- Eh, It's fine for me I want this out of my head and I think it's okay with Harry too. Sa jag och suckade. Em nöjde sig med det svaret och vi la på. Själv satt jag i soffan med huvudet i händerna när Harry kom in och frågade vad som var felet med mig. Jag suckade och kollade på honom innan jag började berätta sanningen.

Som jag har kämpat med denna del. _Hur tror ni Harry reagerar när han får veta? Nästa del kommer på söndag. Bortrest hela dagen imorgon. imorgon. Nu vill jag vet vad ni tycker, Kommentera!:D Om den är dålig/något jag bör ändra på, så säg det på ett snällt sätt eller maila konstruktiv kritik till mig, det är mycket bättre än inget. 
Den senaste tiden har jag haft väldigt lite skrivlust och den sjuknker mer av att statistiken höjer sig med kammentarerna blir färre, det betyder ju att många bara kickar in men inte läser/kommenterar. Visst det är roligt att statistiken är hög men det skulle vara roligt att få ett hum om hur många som faktiskt läser. Självklat menar jag inte att alla ska kommenterar men när man har mer än 60 läsare så är det lika tråkigt att bara få 5-10 kommentarer.
Sen vill jag verkligen tacka alla som faktiskt läser och kommenterar varje del. Ni är bästa, keep it!:D
#1 - - Matilda:

Du är. Magisk!!!!

Svar: Det. Är. Du. Också
Berättelser Med One Direction

#2 - - Mrs Nellie Directioner:

Jag finner inga ord. Så... Magisk! Underbar! Rolig! Med ett enda ord: bäst!

Svar: Åh, tack vad glad jag blir!:)
Berättelser Med One Direction

#3 - - Emma:

Superbra! Jag kan känna samma sak som dig med kommentarerna. Jag har ca 45 besökare på dag och får 1-2 kommenterare....

Svar: Ja, de är inte alls roligt!:( Men tack!":)
Berättelser Med One Direction

#4 - - Jojo:

Jag har löst dina noveller relativt länge men aldrig riktigt kommenterat! Men nu ska det bli ändring på det, haha!!! Nej men du är iallafall jätteduktig, och jag fattar inte hur du lyckas skriva novellen och lägga upp ett kapitel nästan varje dag och samtidigt spela på fotboll på den höga nivån du gör!?!!!? Det är fan otroligt!!!!!!! Du är iallafall superbra och dina handlingar är alltid skitbra!!!!!!!
Kram<3

Svar: Tack vad glad jag blir! Självklart kräver jag inte att man ska kommenter heeela tiden men jätteglad att veta att du läser det!:)
Berättelser Med One Direction

#5 - - Anonym:

Jag har inte kommenterat alla kapitel, men jag försöker så gott det går.
Du kanske skulle kunna lägga in mer detaljer, men annars är det riktigt bra! :)

Svar: Åh tack ska tänka på det med detaljerna !: )
Berättelser Med One Direction

#6 - - Klara:

Jag läser din blogg men eftersom jag oftast är på mobilen så går det knappt att kommentera, men jag klickar in här då och då

Svar: Skönt att veta! Kram!<3
Berättelser Med One Direction

#7 - - Linnéa:

Alltså jag kan inte beskriva med ord hur bra det är :D

Svar: Åh, tack snälla vad glad jag blir!:D<3
Berättelser Med One Direction

#8 - - Tova:

Jättebra! Tror Harry blir arg!:(

Svar: Tack så jättemycket! Ja, den risken finns ju!:(
Berättelser Med One Direction