More Than This - Del 21

Senaste:
Harry's perspektiv; 
Hon somnade i min famn och vaknade i min famn. Nu var det dags att åka hem till min familj och det är stunder som nu jag kan uppsakatta dom ännu mer och att Robin funkade så bra med mig och Gemma. Jag bör vara och är faktiskt vldigt glad över mitt liv. Fyra bästa vänner och underbara bröder, världens finaste familj och den bästa flickvännen jag någonsin kan tänka mig. Mot Holmes Chapel, hem ljuva hem. 

Bilfärden mot Holmes Chapel var bra. Harry körde och jag sov faktiskt stora delar av resan. Men efter några timmer tror jag, inte så lätt att uppskatta tid när man har sovit, väckte Harry mig och sa att vi snart var framme. 
- How long have I slept? Frågade jag och såg ett litet leende på Harry's läppar. 
- Around 3 hours. It was really fun to have someone to talk to during the trip. Sa Harry lite sarkastiskt. Jag log åt honom och han vände blicken mot mig innan han flyttade tillbaka den på vägen igen.
- Sorry, you wouldhave woke me up. Harry skakade bara på huvudet och sa att det var okej. Även om jag kände mig lite taskig som sovit bort hela resan så var det inget att göra åt nu. Gjort är gjort.
- We're here now. Look mom is in the kitchen. Sa Harry och pekade mot fönstret där det stod en kvinna och sen knäppte han av sig bältet. Jag satt kvar några sekunder till innan jag följde hans handling. När jag klivit ur bilen hade Harry redan tagit ut den lilla packingen vi hade med oss så jag sträckte fram handen för att ta mig väska. 
- Haha, no just go. I can carry this on my own. Sa han och gjorde något med huvudet som visade att jag skulle gå mot dörren. Jag gjorde som Harry sa och vände mig hela tiden om för att se om han var just bakom mig. Harry märkte det och sa att jag skulle gå framår istället för att titta bakåt jämt. Vi kom fram til dörren och Harry kände sig precis som hemma, han ryckte bara upp dörren och ropade hallå. Snabbt kom en kvinna ut i hallen och kramade om Harry och sen hälsade hon på mig. Jag hann knappt ta av mig skorna innan nästa person kom.
- Harry, I have missed you. How is my little brother? Sa en blond tjej och kastade sig i famnen på Harry och  Harry såg minst lika glad ut som tjejen. 
- Gemma, I have missed you too and I fine, just tired, how are you? Sa Harry och släppte taget om sin syster.
- I'm fine and hi you're Caroline right? Frågade Gemma, jag skulle just svara när Harry bröt in.-
- No, this is a random girl i picked up on the way. Sa Harry med en väldigt retsam röst. 
- Oh, nice. It's sounds actually like you. Sa Gemma lika retsam röst och Harry gjorde något grimarge till henne innan hon hälsade på mig och jag låg bara. Att dom trots att de är vuxna håller på att retas är så roligt.
 
När vi kom in i vardagsrummet satt Robin där, jag kramade om honom också. Vi satt i soffan allihopa och jag prata om vad som hade hänt sen vi sågs sist, vilket var en hel del då vi inte setts på två månader. 
- Oh, nice and how you two meet each other? Frågade mamma och log mot oss. jag log mot Caroline och sen sa jag bara att vi träffades när vi var ute och festade, några detaljer gick jag inte in på. 
- And who are you? Frågade mamma och kollade på Caroline.
- Eh, I'm Caroline, turn 18 this year..should go my last year in school but I dropped of and will start it over agian. Sa hon och Anne nickade och frågade hur min familj såg ut, jag skulle just säga att hon inte skulle fråga det när Caroline av avbröt mig och sa att det var okej. Jag nickade mot henne och lät henne svara.
- I have a two years older sister and my mom died a month ago. Sa Caroline och mamma såg genast ledsen om. Om det är någon som kan visa empati så är det mamma. Hon är helt otrolig, världens bästa.
- Oh, I'm sorry, I didn't know that. Sa mamma och frågade om Caroline pappa,
- Have nothing to say about him. Sa Caroline och det blev just för några sekunder innan jag frågade vad som hade hänt i mamma och Robin's liv senaste två månaderna, mest bara för att komma ifrån ämnet om Caroline familj. Dagen gick och efter middagen skulle mamma och Robin till vänner. Gemme var kvar hemma med oss och det var så roligt att se Caroline och Gemma gå så bra ihop med varnadra. Det betyder mycket för mig. 
- Sorry if mom asked some uncomfortable questions at dinner. Sa Gemma och satte sig i soffan.
- How do you know she did not like the question?
- I saw it on her face then. Sa Gemma och jag  suckade. Var det så tydligt.
- But that's okay, I like Anne, she's cute. Now I know where you got your happy and caring side from. Sa jag och både Harry och Gemma log och nickade instämmande. Frågade jag och satte mig i soffan med Caroline. 
- Movie time? Frågade jag och Caroline och Gemma nickade. Vi satt och kollade igenom Netflix och till slut hittade vi Before Midnight. Efter halva filmen lös Caroline mobil upp rummet. Hon tog upp telefonen utan att säga något och självklart kunde jag inte låta bli att fråga vem det var. 
- I don't know, someone whp wonder if I am in London. Sa hon och jag såg hur hon började svara. 

Det var ett nummer jag inte kände igen, så det var inte kevin som smsade. Jag såg hur Harry kollade på mig medan jag svarade, innerst inne tyckte han kanske att jag inte skulle svara alls. 

~No, I'm not in London. Who are you? ~
 
Jag fick snabbt svar att det var någon som heter Tim, vem nu det är. Harry kollade på mig och jag la undan mobilen och fortsatte se filmen. Senare på kvällen innan vi skulle sova så fick jag ett sms till från Tim Nu stod det något med om att han ville träffa mig och nej jag vet inte så taggad på att träffa honom och Harry hade aldrig tillåtit mig att träffa honom. 
- Please, bea careful who you talk with. Sa Harry när han la sig ner i sängen.
- Are you jealous ot what? Frågade jag med lite irriterat.  
- No, just worried. I don't want ut to be strangers again. Sa Harry bestämt och med det tror jag att han menar att han inte vill förlora mig. Fast jag ville inte fråga vad han menade heller så jag sa att jag inte skulle träffa tim. Då reste sig Gemma och gick till sitt rum. kanske för att hon inte ville vara med oss eller för att hon inte ville höra sin lillebror's och hans flickväns konversation. 
 
Helgen i Holmes Chapel gick fort och det hade varit jättetrevligt. Vi skulle tillbaka till London och sen skulle killarna till New York en vecka. Jag ska inte följa med denna gång. Jag får vara kvar i London och ta hand om mig själv. Innan vi somnade berättade Harry hur mycket han älskade mig och jag kunde bara säga detsamma. När Harry hade somnat fick jag ett till sms och det sod att han väldigt gärna ville träffa mig, och om vi ses på stan där det finns folk så gör det inget, om det skulle hända något så finns det ju folk runt omkring, eller är det så smart, jag är ju känd som Harry's flickvän, vilke rykten skulle inte gå om mig. Fast samtidigt är det ju bara en kompis och Harry verkar inte vara den typen som är avundsjuk. För att vara ärlig så är jag nyfiken på vem han är. Jag kollade mot Harry och svarade att jag och Tim kunde höras när jag var tillbaka i London imorgon. 
GOTT NYTT ÅR, jag startar 2014 med en  kort och halvkass de. Inte det minsta nöjd med den. Vem är den där Tim? Kommer Caroline att träffa Tim. Kommentera och gör mig glad!!:D 
#1 - - Emma:

Jättebra!

Svar: Tack så mycket!!:)
Berättelser Med One Direction

#2 - - Anonym:

Fruktansvärt bra!!:D<3

Svar: Tack vad kul att du tycker det!!<3
Berättelser Med One Direction

#3 - - Tova:

Jättebra! Du behöver inte alls vara missnöjd med delen!:)

Svar: Åh, tack så mycket. Vad glad jag blir:)
Berättelser Med One Direction

#4 - - My:

Ååh vem är haaan nurå.. Hoppas nån snäll.. Haha too much drama ! Typ haha ;) men bra. Älskar gemma så mkt!!

Svar: Ja, vi får hoppas att han är snäll!:D
Berättelser Med One Direction