More Than This - Del 24

Senaste:
Harry's perspektiv; 
- Caroline and her brother and they spend a lot of time together. Sa jag och log. 

- I didn't knew she had a brother. Sa Niall och jag nickade och berättade det hela. Zayn frågade om vi var söker på att vi kunde lita på killen och  precis som jag sa till Caroline sa jag till Zayn som inte rikitgt verkade nöjd med svaret men han sa inte emot mig heller. 
 
 
 

 

- Oh, no fans. Sa Zayn chockat och kollade ut ur fönstret medan vi väntade på att planet skulle parkeras. Vi hade just landat i London igen. Det är alltid lika skönt att komma hem. Alla kollade snabbt ut och såg att det var tomt på fans vilket är väldigt konstigt. När vi klev ut planet så kom Caroline springandes lite längre bort. 
- Haarrryy. Skrek hon från säkert tio meters håll. 
- Someone has missed you. Sa Louis och puttade till mig i höger sida och jag skulle just svara när Caroline kastade sig runt halsen på mig.
- Missed me? Frågade jag lite skämtsamt och la armarna på Caroline's rygg. Caroline skrattade till och vi började gå mot bilarna som skulle ta oss till våra lägenheter.
- So tell us, how has London been while we where gone? Frågade Niall, Caroline log och började berätta delar av olika saker med världens superfart.. Allt hon sa lät så spidat och ihop tryckt, som om hon skulle säga miljoner ord på en minut. Liam och Zayn kollade på mig och log, det syntes att de inte riktigt hände med och ärligt så hann jag inte ens med själv. Jag bara log och nickade åt det hon sa. 
- Heyhey, take it easy, as we can only perceive half. Sa Niall och Caroline slutade prata en stund innan hon började igen fast nu gick det att uppfatta vad hon sa. Sen frågade hon hur vi hade det i London och det var det som bilresan hem handlade om och  sen när vi äntligen kom hem fick jag veta mer om det hela, vilket var jätteroligt. 
 
När vi sen kom hem så hade de andras flickväner redan kommit till deras lägenheter. Så vi killar gick skillda vägar och var Niall gick vet jag inte. in till sig och njöt av ensamheten kanske. Jag och  Caroline gick i alla fall in till oss och  hängde av oss våra jackor och skor. 
- So now you have to tell me more and not so fast as you did in the car. Sa jag när vi kom in i köket för att laga någon typ av middag. 
- I met him at Tuesday on Nando's and he talked with me about his childhood. For the first I didn't understood why so I went home and called you. Sa hon och medan jag ställde fram två tallrikar på bordet.
- Did you call him as I told you to? Frågade jag och vände mig mot henne.
- Yes, I did, on Wednesday hi came here and then he told me that he was me brother. It was..Sa och och stannade av mitt i meningen medan hon fortsatte att laga potatisen..
- A shock.
Fyllde jag i och Caroline nickade och sa att Tim var så snäll.
- Can imagine it, when will I meet him? Frågade jag och Caroline kollade på mig med konstig blick, som om jag typ inte borde vilja träffa honom.

Jag stod och rörde om i potatisen när Harry helt plötligt frågade om han fick träffa Tim. 
- Do you really want to meet him? Frågade jag fundersamt och tog potatisen från plattan och ställde den på bordet tillsammand med korven. Harry tog mjölken ut kylskåpet och vi slog oss mer. 
- Yes, why wouldn't I? Frågade Harry efter en stund och jag fattade ingenting.
- Wouldn't you what? Harry suckade medan jag tog en klunk av mjölken.
- Meet Tim, you have just met hole my family, can I not meet yours then? Frågade Harry och kollade på mig med en frågande blick och  visst var det san, men å andra sidan har jag ju ingen familj och det blev det jag svarade till Harry.
- You have your sister and brother, take care of them and I really want to meet them. Jag förstod att jag  inte kan hålla dom hemliga för länge till. Jag var bara orolig för att Harry skulle tycka om Thea mer än mig. Hon har alltid vart den populära av oss, den som har lyckats bäst, den som är snygga osv. Jag gav i fråm mig "mm" och sen åt vi klart. Vi skulle just börja plocka undan disken när min mobil ringde. 
- Caroline. Savara jag.
- Hey sis. I checked around at funerals and I have found one that we can afford. Jag log inombords, äntligen skulle mammas begravning bli av och man kan lässa just den delen bakom sig även om mamma alltid kommer finnas i bakhuvudet. 
- Oh, that's great and I have just made contact with a guy who is our brother, we have the same father. Sa jag ivrigt och insåg att det kanske var fel sammanhang att ta upp det i, vilket Thea också tyckte. 
- It's cool, I have to meet him but back to the mother. I have found a brgravning in London, then we can afford everything but not the stone. Sa hon och jag suckade. Alla pengar vi skulla ärva av mamma gick till begravningen men att vi inte hade råd med en sten kändes jobbigt för oss båda.
- Not even a little? Frågade jag och kollade på Harry som stod och diskade. 
- No. Do we have to have a stone? Jag gapade bara åt Thea's fråga. Det är klart att vi måste ha en gravsten. Vi diskuterade det fram och tillbaka innan hon bad mig fråga Harry om han kunde bidra till det. Själv tyckte jag inte att jag ville använda Harry till det. Det var ju våran mamma, inte hans. 

- It is the only way to solve it. Now I've done my part. Now, I ask you to talk to Tim and ask him if he wants to attend the funeral so I get to meet him and then talk to Harry about the money. Love you sister.
- Oh, god give me a easier life. Sa
jag med en klagande ton. 
- Don’t ask God to make your life easier ask him to make you a stronger person ashk Harry now.  
- I can't ask Harry about that. Sa jag och Thea la på utan att svara. jag la ner mobilen på bordet och kollade på Harry som nu hade slutat diska. Han la ifrån sig diskborsten och  kom mot mig. 
- You can ask me everything. I will always be there for you, what would you ask me? Sa han och drog upp mig från stolen och satte sig på den och  sen sakka han mig i knät med benen på en sida. Jag kollade på Harry som men mjuka ögon mötte mina. 
- I..I wonder if you can be on mom's funeral. Sa jag och kollade ner i mitt knä. 
- It's obvious that I'm with, you don't even have to ask.
Sa Harry och pussade min lätt på kinden innan vi förflyttade oss till soffan. Jag frågade Harry om han tyckte att Tim skulle vara med och harry svarade att jag åtminstone kunde fråga honom, så att an vet att chansen finns, som om han vill är en helt annan sak. Jag tog upp mobilen och smsade Tim och frågade, han ville, harry ville och allt var klart. Allt utom stenen. 

~ Hi sis, Tim and Harry will be there. see you in a week? ~
 

Det skickade jag till Thea och till min lättnat så frågade hon inget om stenen. Nu var allt löst, allt utom den. Jag kollade snett mot Harry som satt och kollade på något på tvn. Jag la ifrån mig mobilen och la huvudet på hans lår och  sen såg jag filmen med honom. Min just nu olösta problem får vänta ett tag. 
Kommer hon inte fråga Harry det hon egentligen skulle fråga? Kommentera var ni tror!:D Kram!:D
Bad update, I know men jag gör mitt bästa, jag lovar, är ni kvar på bloggen ändå? Hoppashaoppas det.

#1 - - Emma:

Såklart jag är kvar på bloggen! Är du galen? Det ända som skulle få mig att lämna bloggen är om du tar bort den ;) Jättebra del btw :D <3

Svar: Åh, söta du vad glad jag blir! Tack så mycket verkligen! <3
Berättelser Med One Direction

#2 - - Emina Husic:

Hej skulle du tänka dig ha ett länk byte med mig? :)♥

Svar: Hej, nej inte just nu:)
Berättelser Med One Direction

#3 - - Tova:

Jättebra del som vanligt!:D

Svar: Tack så jättemycket!:D
Berättelser Med One Direction

#4 - - My (1D Novell):

klart jag är kvaar :)
Bra del å undra om hon kommer fråga Harry.. Haha, förstår hennes känsla, man vill ju inte liksom fråga om sånt till en världsrik person typ :O

Svar: tack! skönt att höra Jo, jag tänkte också det. Vi får se om hon tar mod till att fråga.
Berättelser Med One Direction